VELIKA ISTINA O ANITI I MATOROJ ISPLIVALA U JAVNOST! Nakon OVOG SAZNANJA više ništa neće biti isto!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 13.08.2024 | 18:45


Nakon sinoćnog gostovanja Anite Stanojlović u emisiji Narod pita mnoge stvari su isplivale na videlo!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/AmiG Show
VELIKA ISTINA O ANITI I MATOROJ ISPLIVALA U JAVNOST! Nakon OVOG SAZNANJA više ništa neće biti isto!

Pobednica "Elite 7", Anita Stanojlović, sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" i otkrila mnoge nepoznate stvari vezane za njenu bivšu suprugu, Jovanu Tomić Matoru.

Foto: M.M./ATAImages

Anita i Matora

Jovana Tomić Matora, koju je Anita Stanojlović ostavila u toku rijalitija "Elita" zbog Anđela Rankovića, potpuno je promenila ploču o bivšoj i njenom sadašnjem dečku. Matora je, naime, izjavila nakon mnogih psihičkih lomova da je shvatila da joj je Anđelo Rankoivć zapravo učinio uslugu onda kada je s Anitom otpočeo svoju ljubavnu priču.

Nakon sinoćnog Anitinog sinoćnog gostovanja u emisiji "Narod pita", društvene mreže su se doslovno zapalile.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Anđelo

- Po mom viđenju - Anita je prirodno baš inteligentna cura za svoje godine , ona odmah ima staložen logičan odgovor,  imala  je ona želju da eksperimentiše i tako dospe u žižu javnosti - ali to su sve faze mladosti, a Matora je po mom misšljenju prilično glupa, ima to ulično nešto i taj premaz, ali u biti vrlo glupo rezonuje, uz puno zavisnosti i neurotičnosti, a 15 godina starija od Anite - glasila je jedna objava na društvenoj mreži Fejsbuk, a komentari auditorijuma nisu prestrajali da se nižu.

"Prelepa je ona, da je negde vani njena lepota cenila bi se, a ovde kod nas proklet narod ljubomoran na uspeh lepotu i to prirodnu! Ne mogu da oproste! Da je silikonka isto laju, a prirodno sve! Šta je sa vama više bolesnici?! Lečite s,e imajte malo vremena za sebe da se lečite! Ostavite se ljubomore, aman! Bože, čuvaj pamet! Ludaka koliko hoćete! Mesto da kažu bravo, lepa, pametna, ima samo 21 godinu", "Anita je pametna, ona nije džaba išla iz sobe u sobu u Bajaderi - već naplatila! Matora je glupa, platila Anitino međunožje, a i ona je ima među nogama", "Laže, fino je izmislila da se isčupa iz greha", "Matora je predator, lovi uvek mlade i lepe. Anita ima pravo dav proba, sada bar zna. Ima priliku i vrieme za neki novi početak, a Matora je matora", nizali su se komentari na mreži.

BONUS VIDEO: