DRAMA! Aneli Ahmić u TOTALNOM HAOSU, hitno morala da se oglasi, nakon što je Pink izdao OBAVEŠTENJE!


IZVOR: Republika/O. B. - 13.08.2024 | 21:15


Aneli Ahmić nije mogla da dođe sebi!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV
DRAMA! Aneli Ahmić u TOTALNOM HAOSU, hitno morala da se oglasi, nakon što je Pink izdao OBAVEŠTENJE!

Drugoplasirana takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Aneli Ahmić i njen nekadašnji cimer Uroš Stanić objavili su snimak iz automobila kako su se uputili ka Beogradu. Naime, Uroš je nedavno otišao kod Aneli u Sarajevo, kako bi je iznenadio za rođendan, a nakon toga je proveo nekoliko dana kod nje. 

Sada su se oglasili iz automobila, budući da su imali zakazanu emisiju na Pink televiziji, pa je Ahmićeva digla veliku dramu da li će uspeti stići na vreme. 

- Drama u najavi! Da li ćemo stići na emisiju u 16:30 na televiziji Pink, tek smo krenuli iz Sarajeva? - napisao je Uroš na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić Instagram Uroš Stanić

Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka rijalitija "Elita", privukla je pažnju javnosti dok je sa Urošem Stanićem putovala iz Sarajeva za Beograd. Tokom puta, Aneli je snimala video u kome je vozila auto dok je u pozadini išla pesma "Psiho" Aleksandre Prijović. Međutim, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste stih koji je Aneli podelila uz video - "Rođena sam da tu budem kazna", uz emotikon anđela.

Ovo je izazvalo nagađanja o tome da li je Aneli stihovima potkačila bivšeg partnera ili je možda reč o poruci upućenoj nekoj novoj simpatiji.

Aneli Ahmić i Uroš Stanić započeli su svoje putovanje iz Sarajeva i krenuli ka Beogradu, prelazeći put od oko 300 kilometara. Ovo putovanje je privuklo pažnju javnosti, posebno zbog Anelinog snimka u kome je vozila auto i uz to podelila stih iz pesme "Psiho".

BONUS VIDEO: