VELIKI POVRATAK NA PINK: Bivša zadrugarka uhvaćena na razgovoru sa PRODUKCIJOM - PRVA SLIKA sa lica mesta, a tek kada saznate NJENE GODINE!


IZVOR: Republika/O. B. - 13.08.2024 | 19:15


Bivša zadrugarka objavila materijal sa Pink televizije.

Foto: ATAImages
VELIKI POVRATAK NA PINK: Bivša zadrugarka uhvaćena na razgovoru sa PRODUKCIJOM - PRVA SLIKA sa lica mesta, a tek kada saznate NJENE GODINE!

Mina Vrbaški, koja je stekla popularnost kao takmičarka u rijalitiju "Zadruga", uzburkala je javnost objavom snimka sa televizije Pink. Snimak je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a fanovi su odmah počeli da nagađaju da li je Mina na razgovoru sa produkcijom "Elita 8" i da li je moguće da će ponovo zakoračiti u svet rijalitija.

Mina je na snimku delovala veoma tajanstveno, što je dodatno podgrejalo sumnje o njenom potencijalnom ulasku u novi rijaliti šou. Mnogi su se zapitali da li je ovo bio samo marketinški trik ili je zaista bila na sastanku sa produkcijom.

Foto: Instagram.com

Mina Vrbaški objavila sliku sa televizije Pink

 


Pitanje koje je sve zanimalo jeste da li je Mina zaista u pregovorima sa produkcijom "Elita 8" i da li će ponovo zakoračiti u rijaliti svet. Ova spekulacija dodatno je podgrejana kada su fanovi primetili da je Mina nedavno počela da prati zvanični Instagram profil ovog rijalitija.

Mina je svojim učešćem u "Zadruzi" ostavila značajan trag, te su mnogi bili zainteresovani da saznaju da li će se ponovo suočiti sa izazovima rijaliti šoua.

Foto: Instagram.com

Mina Vrbaški Instagram

 


Nakon objave snimka, društvene mreže preplavile su komentari o mogućem povratku Mine Vrbaški na male ekrane. Mnogi su izrazili oduševljenje i jedva čekaju da ponovo vide Minu u akciji, dok su drugi izrazili sumnju u njenu iskrenost i motivaciju za povratak.

Jedno je sigurno - Mina Vrbaški je ponovo postala glavna tema razgovora među ljubiteljima rijalitija, a samo vreme će pokazati da li će se njen povratak zaista ostvariti.

Inače, mnogi ostanu šokirani zbog godina Mine Vrbaški, a ona je ove 2024. godine napunila - 24 godine!

BONUS VIDEO: