OTKRIVENO SVE O NOVOM OTKAZU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Milica Mitrović HITNO izdala zvanično saopštenje televizije! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 13.08.2024 | 22:47


Milica Mitrović objavila je video snimak u kom otkriva istinu o otkazu voditeljke Dušice Jakovljević!

Foto: e-stock, pink/screenshot
OTKRIVENO SVE O NOVOM OTKAZU DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Milica Mitrović HITNO izdala zvanično saopštenje televizije! (VIDEO)

Vlasnica Pink televizije Milica Mitrović objavila je snimak voditeljke Dušice Jakovljević, u kom ona govori o navodnom odlasku iz ružičastog jata po drugi put. 

Naime, na društvenoj mreži Instagram se pojavila informacija da je Dušica Jakovljević uklonila iz opisa da radi na televiziji Pink, nakon čega su krenule glasina da je ponovo dala otkaz i otišla. 

Međutim, atraktivna voditeljka objavila je snimak koji je kasnije podelila i Milica Mitrović, u kom ona govori da je u pitanju samo nečiji plod mašte i da se neko poigrao sa njenom platformom, te da nema nikakvih priča o odlasku sa televizije. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević emisija ,,Narod pita"

 

Dušica je dodala i da je vredno radila na novim projekatima, koje je pripremila u ovkiru televizije Pink, koje će tek predstaviti publici i vernim gledaocima, a potom za kraj snimka poručila da se više nikada neće razdvojiti od ružiačste imperije, koju voli da nazove ,,drugom kućom". 

- Vraćam se tako u Beograd sa letovanja i da vam kažem nešto, zatekne me informacija da je neko sa mog instagrama uklonio moje radno mesto, odnosno moju kuću. Dušmani džabe se radujete, hvala svima koji brinu, ali evo me ispred moje kuće, tako da, tek vam pripremamo razne novotarije, ja nisam otišla da odmaram, nego da pripremam ono što nas čeka - poručila je Dušica Jakovljević i dodala:

- Tu smo i ne razdvajamo se više.

Ceo snimak pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

BONUS VIDEO: