ANITA STANOJLOVIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA! Pobednicu nakon emisije "Narod pita" OVO ZATEKLO NA KUĆNOM PRAGU!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 13.08.2024 | 23:55


Nije mogla da veruje svojim očima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANITA STANOJLOVIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA! Pobednicu nakon emisije "Narod pita" OVO ZATEKLO NA KUĆNOM PRAGU!

Aktuelna pobednica rijalitija "Elita", Anita Stanojlović, postigla je značajan trijumf i osvojila srca čitavog auditorijuma, a interesovanje za njen privatni život i vezu sa Anđelom Rankovićem ne jenjava. Nakon što je pobedila u rijalitiju i osvojila nagradu od 100.000 evra, Anita je donela važnu odluku da započne novi životni pravac i potpuno se transformiše. Ova odluka uključivala je ne samo promene u njenom životnom stilu, već i značajne estetske korekcije na njenom licu i telu.

Foto: printskrin pink tv

Anita Stanojlović u emisiji "Narod pita"

Odmah nakon napuštanja rijalitija, Anita je krenula sa serijom estetskih intervencija. Pored korekcija na licu koje su uključivale različite procedure za poboljšanje njenog izgleda, poput facijalnih tretmana i botoksa, posvetila je pažnju i sređivanju kose i noktiju. Anita je započela individualne treninge kako bi unapredila svoju fizičku kondiciju i postigla željene rezultate. Ova posvećenost promenama i novom izgledu očigledno je urodila plodom, jer su rezultati postali vidljivi, a Anita po svedočenju čitave publike nikad nije izgledala bolje i zadovoljnije, a nakon sinoćnog Anitinog sinoćnog gostovanja u emisiji "Narod pita", društvene mreže su se doslovno zapalile. Svi su komentarisali njen izgled, kao i stvari koje je iznela u pomenutoj emisiji. POGLEDAJ GALERIJU

 

Danas je Anita na svom Instagram profilu podelila emotivne fotografije koje prikazuju brojne poklone koje je primila od armije svojih fanova. Pokloni su pristigli na njenu kućnu adresu i među njima su se našli različiti darovi, uključujući mnoštvo slatkiša koji su bili upakovani u elegantnim kutijama i kesama, čime su se istakli u gomili drugih poklona. Takođe, primila je komade skupocenog nakita, uključujući srebrne ogrlice, narukvice, i naušnice, koji su bili pažljivo zapakovani u luksuznim kutijama sa elegantnim detaljima. Pored toga, Anita je dobila ogromne bukete ruža u različitim bojama, od klasičnih crvenih do nežnih roze i bele, koji su se nalazili u velikim pakovanjima i stvarali impresivan vizuelni dojam. Ovi pokloni naterali su Aniti suze radosnice, što je jasno pokazalo koliko je dirnuta podrškom i ljubavlju svojih obožavalaca. Njen Instagram profil sada je prepun fotografija koje svedoče o njenom novom izgledu i oduševljenju koje oseća zbog pažnje koju je dobila.

BONUS VIDEO: