STANISLAV MOLI BOGA DA MAJA OVO NE VIDI! Šok-bomba Filipa Cara izazvala totalnu pometnju, Marinkovićeva će ODLEPITI!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.08.2024 | 10:45


Filip Car je napravio haos svojom novom objavom na Instagramu.

Foto: ATA images, Wikimedia/Roberta F., instagram.com/printscreen
STANISLAV MOLI BOGA DA MAJA OVO NE VIDI! Šok-bomba Filipa Cara izazvala totalnu pometnju, Marinkovićeva će ODLEPITI!

Starleta Maja Marinković važi za onu za kojom mnogi muškarci uzdišu, pa čak i bivši, što se već dokazalo nebrojano mnogo puta. Međutim, ona sada uživa u vezi sa dečkom Stanislavom Krofakom, a nedavno su posetili Crikvenicu, rodni grad, baš njenog bivšeg dečka Filipa Cara

Iako se maksimalno ograđuje od nje, Filip Car u stopu prati svaki Majin korak, a čini se da ga njena veza sa Stanislavom posebno remeti, što je otkrila i ona nedavno u emisiji "Narod pita", gde je gostovala upravo sa Krofakom.

Kako je raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom ima dete, Filip Car se sada u potpunosti posvetio sebi, pa je krenuo sa promenama, a prva na redu bila je kilaža, te je Car odlučio da pokaže transformaciju i najavi još bolje rezultate.

- Ide transformacija. Po stoti put u životu. Samo polako - napisao je Filip Car uz fotografiju tela.

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Car

Mnogi smatraju da se Filip iskompleksirao upravo zbog Stanislava, koji je u top formi i redovno trenira, pa je odlučio da mu stane na crtu, na čemu vredno radi. Car je regulisao svoju ishranu i sada redovno vežba, pa se očekuje da će uskoro biti sav u mišićima, što mu je verovatno cilj.

Pokazao je svoje telo sada, pa otkrio da će sve uskoro biti mnogo bolje. Njegovi fanovi su podržali ovu odluku i dodatno mu pružili podršku za dalje.

BONUS VIDEO: