NAJVEĆA TAJNA "ELITE 7" VEČERAS IZLAZI NA VIDELO! Produkcija izdala zvanično saopštenje, gledaoci ovo ne propuštaju!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.08.2024 | 12:15


Šok-bomba najavljena za večeras.

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ
NAJVEĆA TAJNA "ELITE 7" VEČERAS IZLAZI NA VIDELO! Produkcija izdala zvanično saopštenje, gledaoci ovo ne propuštaju!

Večerašnja emisija "Narod pita" na TV Pink obećava da će razrešiti mnoge nedoumice koje su nastale nakon sinoćnje pometnje. Gosti večerašnjeg raskrinkavanja su Kuma Milena Kačavenda, Aneli Ahmić i Nenad Macanović Bebica, dečko Teodore Delić, a očekuje se da će doneti nove detalje o dešavanjima u "Eliti".

Sinoćnja emisija "Narod pita" izazvala je žestoke reakcije bivših učesnika "Elite" nakon raznih raskrinkavanja i komentara. Očekuje se da će večerašnji gosti otkriti svoje stavove o događajima i pružiti nova saznanja o odnosima unutar grupe.

Voditeljka Ana Radulović će večeras voditi emisiju i zajedno sa gostima istražiti najaktuelnije teme vezane za učesnike "Elite". S obzirom na njenu odlučnost i sposobnost da istraži istinu, očekuje se da će večerašnje raskrinkavanje doneti nove detalje o odnosima unutar grupe, ali i o ličnim vezama učesnika.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Posebno intrigantna tema večerašnjeg raskrinkavanja biće odnos između Teodore Delić i Danijela Dujkovića Munjeza, o kojem se mnogo spekuliše. Nenad Macanović Bebica je najavio da će progovoriti o ovoj temi, pružajući javnosti nove uvide u ovaj odnos koji je izazvao mnogo pažnje.

Večerašnje raskrinkavanje na TV Pink obećava da će doneti nove detalje i informacije o dešavanjima u "Eliti", kao i o ličnim odnosima učesnika. Gledaoci će imati priliku da se uključe u program uživo i postave svoja pitanja gostima, te se očekuje da će ova emisija razjasniti mnoge nedoumice.

BONUS VIDEO: