STANISLAV NASTAVIO DA ŠVRLJA, MAJA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Ponovo uhvaćen sa Vanjom, od ovoga se neće oprati!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.08.2024 | 12:45


Stanislav Krofak ne mari za Majinu ljubomoru.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
STANISLAV NASTAVIO DA ŠVRLJA, MAJA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Ponovo uhvaćen sa Vanjom, od ovoga se neće oprati!

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jednu od najžustrijih svađa u spoljnom svetu zbog Vanje Ignjatović, nekadašnje supruge Nenada Aleksića Ša, s kojom je Stanislav stupio u kontakt pre ulaska u "Elitu", kada je Miona Jovanović odlučila da ga prevari i ostavi zbog Ša.

Kako je Vanja kontaktirala sa Stanislavom po njegovom izlasku iz rijalitija, Maja je napravila neviđenu dramu i izljubomorisala, a kasnije je Krofak odlučio da nestane na par dana. Iako su se ubrzo pomirili, čini se da Stanislav nije spreman na kompromise, pa i danas prati Vanju na Instagramu, što je veoma čudno, s obzirom na Majinu ljubomoru.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak i Vanja Ignjatović

Kako su otkrili nedavno u emisiji "Narod pita" Maja je ljubomorna zbog Stanislavove komunikacije s Vanjom, a Krofak nije spreman da prekine priču s njom jer ima sasvim korektnu relaciju i ne smatra da Maja treba to zamerati.

- Nakon svega smo došli u emisiju "Narod pita" i tu smo rekli jedno drugome sve što smo imali. Ja sam joj nakon toga rekao da je gotovo i dogovorili smo se da možemo piti kafu i čuti se, sve možemo, ali sve u granicama normale. Ne želim pritisak. Ja joj dam ruku, a ona me uzme za vrat. Ne volim taj pritisak - dodao je Stanislav Krofak za Pink.

Iako mu je Maja zamerila odnos sa Vanjom, čini se da su Pantera i Nenadova bivša sve bliži, pa je Vanja javno podržala njegovo gostovanje i lajkovala mu fotografiju iz te emisije, čime je jasno stavila do znanja da se ne obazire na Majine komentare i kritike.

BONUS VIDEO: