Ivan Gavrilović u Minskom polju otkriva: Zvezdan je gepekovao Grua zbog Ksenije!


IZVOR: Republika - 14.08.2024 | 21:00


Ivan Gavrilović u "Minskom polju" ispričao zbog čega je bio miljenik opasnih momaka i koje je probleme imao na samom početku karijere. Dotakao se i poznanstva sa Zvezdanom Slavnićem, za kog kaže da je patološki bio zaljubljen u Kseniju Pajčin!

Foto: Republika TV
Ivan Gavrilović u Minskom polju otkriva: Zvezdan je gepekovao Grua zbog Ksenije!

Ivan Gavrilović u emisiji "Minsko polje sa Sanjom" otkrio je zbog čega ne planira da uđe u rijaliti i šta je bila njegova najveća greška tokom učešća u istom. Dotakao se i poznanstva sa Zvezdanom Slavnićem, te ispričao kako je pokojni Gru imao problem s njim zbog Ksenije Pajčin.

- Zvezdan je bio patološki zaljubljen u Kseniju i ljubomoran je bio baš. Hladan pogled, ma kad ga vidiš, da se smrzneš. Pokojni Gru umalo nije bio gepekovan, imao je problem, ovaj čuo nešto, da li se simpatisao sa Ksenijom ili tako nešto... Iznenadio sam se kad sam video da je ušao u rijaliti. I za Grua mi je žao, skoro sam mu sreo brata, svi su i dalje u haosu, fali im. Šta ćeš, sudbina, Ksenija, i ona je mlada nastradala - kaže Ivan.

Dotakao se i kolege Ša i njegove veze sa Mionom.

Vidim da ga je mala uzela pod svoje. Ne znam, predugo je on u rijalitiju, a super je muzičar. Ne možeš ti od klinke da očekuješ ne znam šta - komentariše pevač.

BONUS VIDEO: