TEODORA PREVARILA BEBICU, NJEMU STIGAO EKSPLICITNI SNIMAK! Delićeva završila u krevetu sa UČESNIKOM "ELITE", više ne može da poriče!


IZVOR: Republika/M. I. - 15.08.2024 | 09:45


Teodora Delić uhvaćena na delu!

Foto: ST/Dragan Kadić
TEODORA PREVARILA BEBICU, NJEMU STIGAO EKSPLICITNI SNIMAK! Delićeva završila u krevetu sa UČESNIKOM "ELITE", više ne može da poriče!

Bivši učesnik rijaliti programa "Elite" Nenad Macanović poznatiji kao Bebica izazvao je veliku pažnju javnosti kad je istetovirao lik svoje devojke Teodore Delić na ruci.

Nenad Macanović poznatiji kao Bebica stekao je popularnost kao učesnik rijaliti-programa "Elite", gde je publiku osvojio svojim šarmom i harizmom. Tokom boravka u vili Bebica je upoznao Teodoru Delić, s kojom je započeo romansu pred kamerama. Njihova ljubavna priča je privukla pažnju gledalaca, a njihova veza nastavila se i nakon završetka rijalitija.

Nakon završetka "Elite" Bebica je odlučio da trajno obeleži svoju ljubav prema Teodori, tetovirajući njen lik na ruci. Ovaj gest pokazuje dubinu emocija koje Bebica oseća prema svojoj devojci, ali i predstavlja javni pokazatelj njihove ljubavi.

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Macanović Bebica

Međutim, pravo iznenađenje usledilo je kada je odmah uveče Teodora podelila snimak iz kreveta s drugim muškarcem, pa Bebici poručila da ga je zvanično prevarila. Naime, u pitanju je neslana šala s obzirom na to da je Delićeva veče provela s Urošem Stanićem, pa je ovu priliku iskoristila da se našali, a Nenad se nije na ovu temu još oglasio. Teodora i Stanić su uživali u hrani, dok su pratili emisiji "Narod pita" u kojoj je gostovao sinoć Bebica, pa je Delićeva pažljivo slušala šta je imao da kaže o njihovoj vezi:

- Nenade, zvanično sam te prevarila - napisala je Teodora Delić uz snimak sa Stanićem. POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: