PREPRAVIĆU TETOVAŽU U ČIČA DRAŽU: Bebica priznao da mu je LJUBAV PRIVREMENA! Tek jedan dan drži Teodorin lik na ruci, a već doneo novu ŠOK-ODLUKU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 15.08.2024 | 16:45


Nenad Macanović otkrio da ima plan B, u slučaju da ga Delićeva prevari!

Foto: printskrin instagram
PREPRAVIĆU TETOVAŽU U ČIČA DRAŽU: Bebica priznao da mu je LJUBAV PRIVREMENA! Tek jedan dan drži Teodorin lik na ruci, a već doneo novu ŠOK-ODLUKU!

Bivši učesnik "Elite" Nenad Macanović Bebica šokirao je javnost kada je preko leve ruke istetovirao lik svoje devojke Teodore Delić, sa kojom je već imao ozbiljnih ljubavnih trzavica.

Naime, on je sinoć gostovao u emisiji "Narod pita", gde je jedna od gorućih tema bila upravo njegova devojka, koja je prilikom njegovog prethodnog gostovanja na TV Pink, bila u provodu sa drugim muškarcem.

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Macanović Bebica prvo šokirao javnost tetovažom

On je pokušao da odbrani Teodoru i svu krivicu svali na Danijela Dujkovića Munjeza, iako njihove zajedničke fotografije iz noćnog izlaska baš i ne podržavaju Bebicinu priču i pravdanja. Kako je u emisiji premijerno pokazao i tetovažu koju je posvetio Delićevoj, a koju je samo par sati ranije istakao u svojoj Instagram priči, usledilo je pitanje gledalaca šta će da radi ako se ispostavi da Teodora ipak nije žena njegovog života i ako ga prevari.

- Prepraviću tetovažu u Čiča Dražu - odvalio je Bebica kao iz topa, pa se zasmejao:

- Šalim se, šta god bude, Teodora je obeležila važan deo mog života.

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Macanović Bebica zatim otkrio da je spreman da Teodorin lik prepravi u četničkog vođu

Osim što je šokirao javnos, Macanović je ponovo zadao svojoj porodici glavobolju, iako su posle njegove veze sa Miljanom Kulić mislili da od njega više ništa ne može da ih iznenadi.

Mnogi su i na društvenim mrežama izrazili svoje rezerve prema ovakvoj vrsti javnog izražavanja ljubav, doik su neki pozdravili ovaj čin kao izuzetno romantičan.

BONUS VIDEO: