ISPLIVALA NOVA AFERA UDATE JELENE: Bljuje vatru na GLASNIKA koji je raskrinkao da ponovo ima ŠVALERA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 16.08.2024 | 09:15


Marinkovićeva se nije direktno obratila Kačavendi, ali se oglasila odmah nakon njenih prozivki.

Foto: printscreen/RTV Pink
ISPLIVALA NOVA AFERA UDATE JELENE: Bljuje vatru na GLASNIKA koji je raskrinkao da ponovo ima ŠVALERA!

Nakon što je bivša učesnica "Elite" Milena Kačavenda žestoko isprozivala još uvek zakonitu suprugu Ivana MarinkovićaJelenu Ilić, koja mu je nedelju dana pred kraj rijalitija nabila rogove, oglasila se i ona, te čuvenoj "kumi internacionale" uzvratila udarac.

Naime, prvo je Milena iznela sumnje da je udata Jelena koja je u Beloj kući imala aferu sa Urošem Rajačićem, i napolju već imala aferu sa bivšim fudbalerom Danijelom Dujkovićem Munjezom s kojim se navodno viđala po završetku "Elite".

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda osula po Jeleni Marinković

Ubrzo zatim, usledio je Jelenin brutalan odgovor, pa iako nije imenovala Kačavendu, gotovo svi na društvenim mrežama smatraju da je njen stori na Instagramu upućen upravo Mileni, budući da ga je objavila neposredno posle njenih prozivki.

Nisam socijalna služba, pa da pomažem ljudima u borbi za medijsku pažnju... Za neke čak niko ne zna da su boravili unutra, pa komšije misle da su radili na baušteli par meseci i nisu ih sretali. Dakle, ja ne pričam o vama, niste me platili. Borite se ljudi, šaljem vam ljubav - poručila je Jelena, aludirajući, kako mnogi smatraju, na Kačavendu.

Foto: prinstkin instagram

Jelena Marinković se indirektno obratila Mileni Kačavendi

 

Podsetimo, po završetku rijalitija u koji je Jelena ušla s mužem, a iz njega izašla kao preljubnica, usledio je za nju buran period i u spoljašnjem svetu. Osim što se razišla sa suprugom, ona nije uspela da održi vezu sa mlađanim Urošem, koji se isprva ograđivao od svega vezanog za udatu Jelenu, a zatim je posle jednog zajedničkog gostovanja ipak iz studija otišao zajedno sa njom. Oboje su krili šta se tačko između njih dešavalo, ali pored toga da nisu ozvaničili vezu, nisu ni negirali da su se viđali i pokušavali da nađu rešenje.

S druge strane, Marinkovićeva, iako više ne živi sa bivšim, nije se od njega još ni razvela.

Ivan se u međuvremenu pomirio sa Miljanom Kulić sa kojom sada provodi vreme zbog njihovog zajedničkog deteta.

BONUS VIDEO: