MIONA ĆE OSTATI SA ŠA SAMO POD JEDNIM USLOVOM: U reperove bajke da im je sve IDILA više niko ne veruje, evo kako su PROVALJENI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 16.08.2024 | 09:45


Svi su sumnjičavi na Nenadove tvrdnje kako su posle burnih svađa u rijalitiju, odjednom napolju profunkcionisali.

Foto: Instagram.com
MIONA ĆE OSTATI SA ŠA SAMO POD JEDNIM USLOVOM: U reperove bajke da im je sve IDILA više niko ne veruje, evo kako su PROVALJENI!

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita" voditeljka Ana Radulović ugostila je proverenog rijliti igrača i pevača Miroslava Pržulja poznatijeg kao Lepi Mića i repera Nenada Aleksića Ša, koji i po izlasku iz "Elite" konstantno mora da dokazuje da mu odnos sa Mionom Jovanović besprekorno funkcioniše.

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Lepi Mića otkrio jedini način da Ša zadrži Mionu Jovanović

Međutim, većina gledalaca, koji su postavljali pitanja, kao i njihov bivši cimer iz Bele kuće, ne veruje u to da su, posle svega što su pokazali pred kamerama, burnih svađa i suštinskog nepoverenja, odjednom napolju profunkcionisali normalno.

- Nenade, je l' se promenilo nešto - pitala je voditeljka repera.

- Totalno drugačije i mirnije nego u rijalitiju, imamo obaveze i ne razmišljamo o nekim glupostima, ne stignemo ni da se posvađamo. Mića uvek ima neke neproverene informacije i ja sam rekao da je Kiza tužio novinara koji je izmišljao neke laži, tako da samo neka idemo po džepu isključivao pa će onda da vide - odgovorio je Ša.

Foto: instagram.com/printscreen

Ša tvrdi da on i Miona Jovanović napolju samo uživaju

- Da li veruješ u sve ovo što priča Ša - pitala je Ana Miću.

- Ja ne verujem u Nenadove priče, on samo želi da se dokazuje. Meni nije jasno da su imali tolike svađe i da su sad odjednom promenili život totalno. On nikad nije imao poverenja prema njoj i jedino može da je zaključa da bi bio miran. Narod je jedino želeo da vidi odnose Mione i Stanislava tamo i zbog toga Ša kuva oduvek - rekao je Mića, jasno stavljajući do znanja da u reperove bajke više niko ne veruje.

- Mi nijedan jedini negativan komentar nismo dobili napolju, kuva i Miona i ja, tako da nam je svuda super i imamo podršku od svih - zaključio je Aleksić.

BONUS VIDEO: