NI KOD BABE NEMA DŽABE: Isplivao dokaz da je Ša ipak GAZDA u kući, evo kako Miona "ZARAĐUJE" kod njega (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 16.08.2024 | 10:45


Reper objavio snimak na kome se vidi Jovanovićeva koja rinta ko Pepeljuga.

Foto: Instagram.com
NI KOD BABE NEMA DŽABE: Isplivao dokaz da je Ša ipak GAZDA u kući, evo kako Miona "ZARAĐUJE" kod njega (FOTO)

Reperu Nenadu Aleksiću Ša očito je pukao film od stalnog dokazivanja da mu je veza sa Mionom Jovanović  pod kontrolom, pa se javno pohvalio kako zapravo on drži sve konce u rukama. Pošto konstantno dobija komentare da će ga mlada devojka napustiti čim joj se ukaže prilika i da je on silom drži uz sebe, Ša je pokazao kako zapravo Miona uživa u svemu sa njim pa i u svakodnevnim poslovima, kao što je pranje automobila. POGLEDAJ GALERIJU

On je objavio snimak, kako Jovanovićeva malazom vode prska njegovo besno auto, a mnogi su se zgrozili kako je tretira kao Pepeljugu i kritikovali što se hvali da joj je sve priuštio kad i kod njega mora da se "zaradi".

- Rinta poput Pepeljuge, bolje bi joj bilo da je ostala kod kuće, jer ni kod babe nema džabe - komentarišu rijaliti fanovi zgroženi Mioninom vezom sa znatno starijim reperom.

Podsetimo, Ša je i tokom sinoćnog gostovanja u emisiji "Narod pita" bio na meti komentara gledalaca, ali i bivšeg cimera Lepog Miće, koji su mu konstantno sugerisali na to da se Jovanovićeva neće dugo zadržati pod njegovim krovom. 

- Ja ne verujem u Nenadove priče, on samo želi da se dokazuje. Meni nije jasno da su imali tolike svađe i da su sad odjednom promenili život totalno. On nikad nije imao poverenja prema njoj i jedino može da je zaključa da bi bio miran. Narod je jedino želeo da vidi odnose Mione i Stanislava tamo i zbog toga Ša kuva oduvek - rekao je Mića, jasno stavljajući do znanja da u reperove bajke više niko ne veruje.

BONUS VIDEO: