ANELI I CAR ZAJEDNO U KREVETU: Procurio snimak kako brutalno ISMEVAJU Maju i Janjuša, više ne kriju emocije!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.08.2024 | 12:13


Aneli Ahmić i Filip Car sve prisniji!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock
ANELI I CAR ZAJEDNO U KREVETU: Procurio snimak kako brutalno ISMEVAJU Maju i Janjuša, više ne kriju emocije!

Pažnju javnosti privlači snimak koji se pojavio sinoć, a na kojem se može videti kako su Uroš Stanić i Aneli Ahmić ušli u lajv Filipa Cara. Ovo je dodatno podgrejalo priče o navodnom odnosu između Ahmićeve i Cara. Na snimku se može čuti kako je Car upitao Stanića za Aneli, nakon čega je Stanić legao pored nje u krevet. Filip je potom počeo da zbija šale i pominje Anelinog bivšeg dečka i njegovog bivšeg druga Marka Janjuševića Janjuša. Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula mnoga pitanja o njihovom odnosu.

Aneli i Car su flertovali u lajvu, dok ga je ona neprestano peckala zbog veze s Majom Marinković, njenom najvećom rivalkom, a on joj je uzvraćao šalama za Janjuša: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Uki, kako se slažete ti i Aneli? Ti mu mama dođeš, samo vam Jaško fali u sredini, Jašar da to začini, legenda - nasmejao se Car.

- Fali i tebi neko - dobacila je Aneli.

- Fali i tebi Maja da začini - rekao je Stanić.

- Koliki je krevet, on bi pola virio... Vas dvoje tu i samo Jaškić moj u sredini. Ajoj, kako bi ludi mačak zamjaukao tu između vas - nastavio je Car.

- To je tvoj drug - dobacila je Ahmićeva.

- Jeste i uvek će biti, svađali smo se, ali poštujemo se. Jesmo svašta loše proživeli, ali se poštujemo. Nismo imali jedno vreme komunikaciju i kada mu se desio tragičan slučaj, čuli smo se i eto - otkrio je Car.

BONUS VIDEO: