ŠOK-BOMBA MAJE I STANISLAVA IZAZVALA NEVIĐENU POMETNJU! Marinkovićeva reagovala nakon SNIMKA Aneli i Cara!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.08.2024 | 13:15


Maja i Stanislav udarili kontru Aneli i Caru, koji su sinoć zajedno uhvaćeni.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen
ŠOK-BOMBA MAJE I STANISLAVA IZAZVALA NEVIĐENU POMETNJU! Marinkovićeva reagovala nakon SNIMKA Aneli i Cara!

Bivši učesnici "Elite" Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera ne odvajaju se otkako su napustili imanje u Šimanovcima. Prvo su letovali u Crnoj Gori, pa su zatim posetili čuveno Selce, a Maja se juče oglasila iz Zagreba.

Po svemu sudeći, Maja je upoznala Krofakovu porodicu, a nije isključeno da je došlo i do susreta s njegovom ćerkom Vanesom, koja nije podržavala njihovu vezu u "Eliti", pa je skrenula ocu pažnju na to, kao i na odnose pred kamerama, a kako sada gleda na sve - ostaje nam samo da pretpostavimo.

U svakom slučaju, kako se uveliko spekuliše o "Eliti 8" i potencijalnim učesnicima, mnogi nagađaju da li će se i Maja i Stanislav ponovo naći na velelepnom imanju, a oni su odlučili da obraduju fanove novim vestima. Ubuduće će moći da ih prate i komuniciraju s njima putem platforme Tik-tok, kao i Jutjub kanala, koji je u procesu otvaranja:

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Zapratite svi moj Tik-tok, držićemo se i tamo - napisala je Maja Marinković, a potom je usledilo novo obaveštenje.

Maja i Stanislav otvaraju zajednički Jutjub kanal, pa su poručili fanovima da im postavljaju pitanja na koja će oni odgovoriti u svom prvom videu.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

Inače, Maja Marinković i Stanislav Krofak su sve šokirali kada su se zajedno pojavili u javnosti, budući da su se nekoliko dana pre ozvaničenja veze pojavili u emisiji "Narod pita", gde su istakli da su raskinuli, te je izbila ozbiljna svađa, a Krofak je pred našim kamerama rekao sledeće:

- Sam sam došao, čuli smo se, nema potrebe da bude varnica. Ona želi vezu, ja ne želim vezu i to je to. Jj oj se nisam javio kad sam video šta se dešava, dva, tri puta je pokušala da dođe do mene, video sam gde to ide, hteo sam da vidim gde to ide, kada sam video, sklonio sam se - rekao je Stanislav za Republiku.

BONUS VIDEO: