MAJO, IMAŠ LI NEKU GRANICU?! Stanislav se hvata za glavu zbog ovog POTEZA, nije ni slutio na šta je sve Marinkovićeva spremna!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.08.2024 | 16:24


Maja Marinković ne bira sredstva, po svaku cenu želi da isprovocira bivšeg.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
MAJO, IMAŠ LI NEKU GRANICU?! Stanislav se hvata za glavu zbog ovog POTEZA, nije ni slutio na šta je sve Marinkovićeva spremna!

Bivši učesnici "Elite" Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera ne odvajaju se otkako su napustili imanje u Šimanovcima. Prvo su letovali u Crnoj Gori, pa su zatim posetili čuveno Selce, a Maja se juče oglasila iz Zagreba.

Po svemu sudeći, Maja je upoznala Krofakovu porodicu, a nije isključeno da je došlo i do susreta s njegovom ćerkom Vanesom, koja nije podržavala njihovu vezu u "Eliti", pa je skrenula ocu pažnju na to, kao i na odnose pred kamerama, a kako sada gleda na sve - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Nakon što je posetila Zagreb, Maja je objavila novi snimak i spomenula čuveno Selce, o kom se toliko pričalo u rijalitiju, s obzirom da je to mesto gde je Stanislav letovao sa bivšom devojkom, Mionom Jovanović.

POGLEDAJ GALERIJU

Maja i Stanislav su zajedno pozirali na plaži, a Marinkovićeva je, bez obzira na Krofaka, iskoristila priliku da usnimi svoju zadnjicu i pokaže fanovima. Maja ponosno nosi titulu kraljice provokacija, što je još jednom potvrdila.

Za to vreme, Aneli Ahmić i Filip Car uhvaćeni su zajedno na TikToku, gde su imali lajv i komentarisali svoje bivše partnere, a više nego jasno je da su više od prijatelja i da su na početku jedne zanimljive ljubavne afere, o kojoj će tek brujati javnost. Maja se na ovu temu još nije oglasila, ali jedno je sigurno - uopšte joj se ne dopada činjenica da Aneli flertuje sa njenom rak-ranom.

BONUS VIDEO: