MILJANA KULIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU! Kontroverzna Nišlijka se POVLAČI IZ JAVNOSTI, fanovi zabrinuti!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 16.08.2024 | 22:15


Otkriveni svi detalji!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official,
MILJANA KULIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU! Kontroverzna Nišlijka se POVLAČI IZ JAVNOSTI, fanovi zabrinuti!

Kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić će biti sutra operisana u jednoj beogradskoj klinici, prenose domaći mediji.

Kulićeva je rešila da se podvrgne hirurškom zahvatu pred ulazak u novu sezonu "Elite". Ona će operisati kapke, kako bi ih podigla.

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana, Ivan i Željko

- To je zahtevna operacija, sat vremena se radi - rekla je Miljana i potvrdila da će se definitivno naći u novoj sezoni rijalitija.

Osim ovog zahvata, Miljana neće raditi druge estetske korekcije.

- Ništa drugo neću stići, kada budem izašla iz "Elite 8" operisaću i grudi i višak sala sa stomaka. Sada nemam vremena - otkrila je Kulićeva, prenosi Informer.

Poslednjih dana, posebno se piše o njenom pomirenju sa Ivanom Marinkovićem. Nekadašnji par je zbog sina Željka rešio da ostavi probleme i nesuglasice po strani, ali tvrde da ništa neće biti od odnosa romantične prirode.

Foto: printskrin instagram

Nenad Macanović Bebica

- To je uvek tako pred rijaliti. Iskreno, ne zna se ko je veći folirant. Da se nije desilo ono sa Urošem ili Jelenom, ne bi on ovo uradio. Svi vidimo dfa zajedno piju, uživaju zajedno u tome. Sumnjam da je to iskreno, verujem da će opet krenuti međusobnom da se pljuju i vređaju. Posle onakvih reči, on se sad miri sa njom, a govorio je kako želi da umre?! Sve najgore je govorio za Kuliće, pretio je da će da joj oduzme dete. Mislim da odnosom sa Miljanom pokušava da ispadne bolji - komentarisao je nedavno Nenad Macanović Bebica odnos Ivana i svoje bivše devojke.

BONUS VIDEO: