STANISLAV OTKRIO SVE O MAJINOJ TRUDNOĆI! Pojavio se ŠOK DOKAZ, priznao da li stiže MALI KROFAK! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 17.08.2024 | 09:45


Stanislav Krofak nije mogao da sakrije reakciju dna pitanje o trudnoći Maje Marinković!

Foto: instagram.com/printscreen
STANISLAV OTKRIO SVE O MAJINOJ TRUDNOĆI! Pojavio se ŠOK DOKAZ, priznao da li stiže MALI KROFAK! (VIDEO)

U sinoćnom uživo prenosu na TikTok-u, starleta Maja Marinković i njen dečko Stanislav Krofak pričali su sa svojim pratiocima. U jednom trenutku fanovi su želeli da znaju da li je Maja trudna sa Krofakom i da li će uskoro na svet doneti malog Bekama. 

Podsetimo, Stanislava su kroz takmičenje u rijalitiju ,,Elita 7" zbog izgleda dosta upoređivali sa Dejvidom Bekamom. Na pitanje da li će uskoro doći mali Bekam, Stanislav je u svom stilu odgovorio ,,Budemo videli" i time zagolicao maštu da je Maja trudna sa njim, dok se ona toplo nasmejala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Ni Maja, ni Stanislav nisu negirali da postoji mogućnost da je Marinkovićeva trudna, tako da nam ostaje da vidimo kako će se dalje odviti njihov slučaj. 

Inače, Maja je nedavno odgovorila na prozivke svog bivšeg dečka Filipa Cara, čije je rodno mesto posetila sa Stanislavom.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Filip Car

 

- Nastavlja se tradicija. On je neko ko mene bespotrebno proziva, ja dečka ne komentarišem kao ni njegovu izabranicu. Poželela sam im svu sreću kada su dobili bebu, međutim, očigledno im fali medijska pažnja i reklama preko mene, tako da se zaista neću pecati na te stvari, to je moja prošlostUvek smo bili povezani i verujem da ne može da se pomiri sa činjenicom da je to prošlost, tu će i ostati. Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje. On mene sada pljuje na TikToku, ja pozivam ljude da ga giftuju. Za to vreme ja kupujem stanove i bavim se svojim životom. O bivšima sve najlepše, ipak ću ostati dama i neću se baviti praznim pričama - zaključila je Maja za emisiju "Ekskluzivno".

BONUS VIDEO: