IVAN MARINKOVIĆ HITNO ZAVRŠIO U BOLNICI! Procurila zastrašujuća fotografija, evo u kakvom je stanju!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.08.2024 | 19:14


Fanovi zabrinuti za stanje Ivana Marinkovića.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, Shutterstock
IVAN MARINKOVIĆ HITNO ZAVRŠIO U BOLNICI! Procurila zastrašujuća fotografija, evo u kakvom je stanju!

Ivan Marinković zabrinuo je brojne pratioce uznemirujućom fotografijom iz bolnice. Najpre je otkrio šta mu se dogodilo, a potom se oglasio iz klinike, gde je otišao da sanira povredu:

- Ovako izgleda polomljeni prst - napisao je Ivan Marinković uz fotografiju, a njegovi pratioci željno iščekuju nove informacije i detalje. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, bivši učesnici rijalitija "Elita", Miljana Kulić i njen partner, otac njenog sina Željka Ivan Marinković, već neko vreme žive zajedno u Nišu kod Miljaninih roditelja. Ova situacija je postala česta tema medijskih izveštaja, a najnovije informacije sugerišu da par planira važan korak u svom zajedničkom životu. Naime, Miljana i Ivan su u fazi priprema za preseljenje u Beograd, što bi mogao biti značajan korak u njihovom odnosu i životnom stilu, označavajući novu fazu njihove veze.

Dok se pripremaju za ovaj značajan korak, Ivan Marinković je uspeo da privuče veliku pažnju javnosti svojim neobičnim postupkom. Naime, Ivan, koji je poznat kao bivši takmičar iz rijalitija "Elita", odlučio je nedavno da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu neobičan trenutak sa posete doktorki.

Na objavljenoj fotografiji, Ivan se nalazi u ordinaciji doktorke, a namazi na njegovom licu sugerišu da rešava probleme sa kožom. Ova slika je izazvala različite reakcije među njegovim pratiocima i dodatno povećala interesovanje za njegov život.

Foto: Instagram.com/tweety_o_eliti

Ivan Marinković

 

Podsećamo, i Miljana je takođe najavila odlazak na kliniku. Kulićeva je rešila da se podvrgne hirurškom zahvatu pred ulazak u novu sezonu "Elite". Ona će operisati kapke, kako bi ih podigla.

- To je zahtevna operacija, sat vremena se radi - rekla je Miljana i potvrdila da će se definitivno naći u novoj sezoni rijalitija.

BONUS VIDEO: