OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Mensur Ajdarpašić je već 4 godine u rijalitiju A OVO MOĆNO ZNAČENJE SE KRIJE IZA NJEGOVOG IMENA - ŠOK!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 17.08.2024 | 21:15


Konačno razotkrivena velika misterija!

Foto: Republika.rs
OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Mensur Ajdarpašić je već 4 godine u rijalitiju A OVO MOĆNO ZNAČENJE SE KRIJE IZA NJEGOVOG IMENA - ŠOK!

Mensur Ajdarpašić, poznat po svom učešću u rijalitiju "Elita," rođen je 3. septembra 1997. godine u Baru. Njegova popularnost je porasla 2020. godine kada je postao učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga". Pre nego što je ušao u svet rijalitija, bavio se modelingom i kik-boksom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur

Tokom treće sezone "Zadruge," Mensur je imao značajan sukob sa Vladimirom Tomovićem, dok je njegova veza sa Minom Vrbaški bila u fokusu medija. Njihova veza je izazvala mnogo pažnje zbog čestih svađa koje su ponekad vodile do ozbiljnih konflikata i povreda. Na kraju, Mensur je završio na trećem mestu te sezone. Nakon izlaska iz rijalitija, Mensur i Mina su nastavili svoju vezu, ali se ubrzo dogodio skandal. Mina je ušla u četvrtu sezonu "Zadruge" i tvrdila da je Mensur fizički napao i izbacio iz automobila na autoputu, dok je Mensur te optužbe demantovao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur i Mina

Mensur je takođe učestvovao i u petoj sezoni "Zadruge." Neposredno nakon početka te sezone, započeo je vezu sa tada maloletnom Milicom Veselinović, čiji roditelji nisu podržavali njihov odnos. Postojale su spekulacije da je Milica ostala u drugom stanju, ali su testovi pokazali da to nije tačno. U toj sezoni, Mensur je završio na četvrtom mestu.

Nakon toga, Mensur je napravio pauzu od rijalitija i posvetio se mirnijem životu i treniranju. Ipak, odlučio je da se vrati u sedmu sezonu "Zadruge," poznatu kao "Elita." Na početku te sezone, izjavio je da ga ne zanimaju veze i devojke, što je zaista i ispoštovao tokom boravka u rijalitiju.

Ove stavke iz biografije popularnog rijaliti učesnika su mnogima poznate, a ono što jako mali broj ljudi zna je šta zapravo znači njegovo ime.

Foto: instagram.com/mennsssur

Mensurov stori

Budite iskreni, da li znate poreklo i značenje imena Mensur?

Mensur se danas oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i trazotkrio veliku tajnu o svom imenu.

- Šta znači ime Mensur? Ime je arapskog porekla, a značenje imena je pobednički, pobedonosan, nastalo od arapskog mans us - objasnio je bivši rijaliti učesnik.

BONUS VIDEO: