NAJVEĆA TAJNA ANITE STANOJLOVIĆ ISPLIVALA JAVNO! Pobednica rijalitija "Elita" konačno raskrinkana - GORE DRUŠTVENE MREŽE!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 17.08.2024 | 21:45


Ovi detalji su nam sve vreme bili pred očima!

Foto: Amig show
NAJVEĆA TAJNA ANITE STANOJLOVIĆ ISPLIVALA JAVNO! Pobednica rijalitija "Elita" konačno raskrinkana - GORE DRUŠTVENE MREŽE!

Rijaliti zvezda Anita Stanojlović, o kojoj se danima priča nakon što je pobedila u poslednjoj sezoni "Elite" i stavila tačku na istopolni brak sa Jovanom Tomić Matorom, ne prestaje da izaziva komentare javnosti.

Foto: Instagram.com/RTV Pink Printscreen

Matora i Anita

Anita je prvo imala vezu sa muškarcem, sa kojim je dobila sina Alekseja, a  potom je ušla u brak sa ženom, sa kojom je zajedno odgajala dečaka dok nije ušla u novu rijaliti sezonu. U novoj sezoni je svoju suprugu ostavila zbog veze sa Anđelom Rankovićem, koga je publika takođe imala prilike da upozna u rijalitiju. Nakon što je ostavila svoj potpis na razvod braka od Anite, Matora je poručila:

- Kraj je manipulacijama, možete da p**nete pod prozor. Raskida svoj istopolni ugovor. Sad možete da idete u Kotor, a da ne budete Tomić. Anđelo, sad nisi Tomić više - rekla je Matora.

- Ja sam u Srbiji uvek bila Stanojlović - odbrusila joj je sada već bivša suprgua Anita.

- Treba da čestitaš, vratili smo Anitu na pravi put - rekao je Anđelo.

- Malo ste se z**ebali sa tim tipovanjem - rekla je Jovana tada, vidno razočarana.

Bivša zadrugarka je očigledno napravila brojne promene u životu za veoma kratak period, a sada je rešila da napravi još jednu, ovog puta u svom fizičkom izgledu, pa je otišla na potpuni remont nakon završetka rijalitija.

 

Sada su na društvenim mrežama isplivale nove fotografije aktuelne pobednice "Elite", a komentari ne prestaju da se nižu. Mnogi su potvrdili da im Anita nikada nije izgledala bilje, dok se pobornici potpuno prirodnog izgleda sa ovom konstataciom ne slažu.

- Pre si bila baš lepa, a sad ne ličiš na sebe - glasio je komentar koji je pokrenuo javnu debatu. Da li je lepša stara ili nova Anita, prosudite sami.

BONUS VIDEO: