MILJANA KULIĆ HITNO PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR! Stanje se zakomplikovalo, doktori odmah reagovali!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.08.2024 | 22:11


Miljana Kulić hitno prebačena u bolnicu.

Foto: ST/Petar Divac, youtube.com/Zadruga Official
MILJANA KULIĆ HITNO PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR! Stanje se zakomplikovalo, doktori odmah reagovali!

Večeras je u Urgentni centar primljena Miljana Kulić, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", zbog bola u nozi koji trpi poslednjih pet dana. Prema rečima izvora Kurira, Miljana je teško hodala i medicinski stručnjaci su joj pružili neophodnu pomoć. Nakon obavljenih pregleda i analiza, puštena je na kućno lečenje uz određenu terapiju i lekarski savet kako da nastavi lečenje.

Podsetimo, Miljana Kulić i njen partner, Ivan Marinković, već neko vreme žive zajedno u Nišu kod Miljaninih roditelja. Njihov odnos privlači pažnju javnosti, a prema informacijama koje plasiraju u medijima, čini se da postaju sve prisniji.

Ovaj događaj baca svetlo na život bivše rijaliti učesnice i njenog partnera, te izaziva interesovanje javnosti za njihovu trenutnu situaciju i odnos.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Kulićeva je prepoznatljiva po svojim nastupima u rijaliti programima, ali se sada suočava sa zdravstvenim izazovima koji zahtevaju pažnju i negu. 

Podsetimo, i Ivan Marinković zabrinuo je večeras brojne pratioce uznemirujućom fotografijom iz bolnice. Najpre je otkrio šta mu se dogodilo, a potom se oglasio iz klinike, gde je otišao da sanira povredu:

- Ovako izgleda polomljeni prst - napisao je Ivan Marinković uz fotografiju, a odmah je usledilo novo oglašavanje, nakon što su mu lekari sanirali povredu.

Foto: Instragram Printscreen

Ivan Marinković

 

- Narednih osam nedelja - napisao je Ivan uz novu fotografiju slomljenog prsta, koji je bio zavijen.

BONUS VIDEO: