IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI! Maja i Stanislav pokrenuli sopstveni "rijaliti", snimak se deli munjevitom brzinom!


IZVOR: Republika/M. I. - 18.08.2024 | 08:45


Maja Marinković i Stanislav Krofak ne žele privatnost, dele detalje i iz spavaće sobe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI! Maja i Stanislav pokrenuli sopstveni "rijaliti", snimak se deli munjevitom brzinom!

Popularna starleta i kontroverzna rijaliti učesnica, Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera nedavno su se aktivirali i na društvenoj mreži TikTok, gde sada najčešće razgovaraju sa fanovima, a pre samo dva dana progovorili su i o Majinoj potencijalnoj trudnoći, pa je Krofak odlučio da odgovori u svom stilu "Budemo videli", čime je dodatno sve bacio u rebus.

Dok se javno komentariše njihova veza i odnos nakon rijalitija, Maja i Stanislav uživaju i ne mare za komentare ostalih, pa su sinoć obradovali fanove zajedničkim snimkom iz kreveta, koji su podelile sve njihove fan stranice.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Inače, Maja je nedavno odgovorila na prozivke svog bivšeg dečka Filipa Cara, čije je rodno mesto posetila sa Stanislavom:

- Nastavlja se tradicija. On je neko ko mene bespotrebno proziva, ja dečka ne komentarišem kao ni njegovu izabranicu. Poželela sam im svu sreću kada su dobili bebu, međutim, očigledno im fali medijska pažnja i reklama preko mene, tako da se zaista neću pecati na te stvari, to je moja prošlostUvek smo bili povezani i verujem da ne može da se pomiri sa činjenicom da je to prošlost, tu će i ostati. Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje. On mene sada pljuje na TikToku, ja pozivam ljude da ga giftuju. Za to vreme ja kupujem stanove i bavim se svojim životom. O bivšima sve najlepše, ipak ću ostati dama i neću se baviti praznim pričama - zaključila je Maja za emisiju "Ekskluzivno".

BONUS VIDEO: