OTKRIVENA ISTINA O VEZI ANELI I CARA! Ahmićeva pomutila razum Filipu, o Maji više ni ne razmišlja!


IZVOR: Republika/M. I. - 18.08.2024 | 10:45


Pitanje je trenutka kada će ozvaničiti vezu.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock
OTKRIVENA ISTINA O VEZI ANELI I CARA! Ahmićeva pomutila razum Filipu, o Maji više ni ne razmišlja!

U emisiji "Narod pita" koja je sinoć emitovana, gostovali su Jovana Tomić Matora, Milena Kačavenda i Marko Đedović. Kao poznat po tome što nema dlake na jeziku, Đedović je izneo svoje mišljenje o odnosu Aneli Ahmić i Filipa Cara, koji je poslednjih dana tema brojnih polemika na društvenim mrežama. Na pitanje voditelja Darka Tanasijevića o tome šta misli o njihovom odnosu, Đedović je izrazio svoje rezerve, ističući da Aneli ima "taj kliker" i da bi mogla da privuče Filipa.

Uroš Stanić je takođe bio uključen u priču o odnosu Aneli i Filipa Cara, otkrivajući da su se njih dvoje nedavno uključili u lajv, što je dodatno podgrejalo glasine o njihovom odnosu. Stanić je podelio anegdotu o tome kako je Filip pitao za Aneli, a potom je počeo da zbija šale i pominje Anelinog bivšeg dečka i njegovog bivšeg druga, Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović

 

- Car i Aneli su se zapratili na Instagramu. Pitali smo Aneli i ona tvrdi da ju je zvao da gostuje u njegovoj emisiji na TikToku. Da li mirišeš nešto? - pitao je Darko Đedovića.

- Ne znam šta bih ti rekao, čudno mi je - rekao je Đedović.

- Znamo kakve devojke rade Filipa, Aneli ima taj kliker - rekao je voditelj.

- Ne bi me izenadilo, ona bi mogla da mu se svidi, videćemo - rekao je Marko.

Foto: tiktok.com/printscreen

Aneli Ahmić i Filip Car

 

Ova priča je izazvala brojne spekulacije i komentare na društvenim mrežama, a mnogi su pažljivo pratili svaki detalj koji bi mogao da otkrije pravu priču o odnosu Aneli i Filipa Cara. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o mogućem "sevanju varnica" između njih, dok su drugi ostali skeptični, tvrdeći da su njihovi kontakti samo povremeni i ne označavaju ozbiljniji odnos.

BONUS VIDEO: