SKINULA SE JELENA ILIĆ, PA POKAZALA NAJVEĆU INTIMU: Tetovaža na OVOM delu tela mami muškarcima uzdahe! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 18.08.2024 | 16:45


Jelena Ilić pokazala vrelo izdanje!

Foto: Ata images
SKINULA SE JELENA ILIĆ, PA POKAZALA NAJVEĆU INTIMU: Tetovaža na OVOM delu tela mami muškarcima uzdahe! (VIDEO)

Bivša takmičarka u rijalitiju "Elite", Jelena Ilić, ponovo je privukla pažnju javnosti svojom zavidnom figurom koju je pokazala na svom Instagram profilu. Na fotografiji koju je objavila, Jelena pozira pored bazena na Kopaoniku, ističući svoju zategnutu liniju u atraktivnom kupaćem kostimu. Ova slika izazvala je veliku pažnju među njenim pratiocima, koji su je preplavili komplimentima i pozitivnim komentarima.

Kopaonik, kao jedna od najpoznatijih planina u Srbiji, postala je omiljeno mesto za odmor i rekreaciju mnogih javnih ličnosti. Jelena Ilić nije propustila priliku da se opusti na ovom prelepom mestu i uživa u sunčanju pored bazena. Njeni pratioci su bili oduševljeni što je sa njima podelila delić svog odmora, a posebno su bili impresionirani njenom izvajanom figurom. POGLEDAJ GALERIJU


Jelena Ilić redovno ističe važnost zdravog načina života i redovne fizičke aktivnosti. Njena predanost vežbanju i pravilnoj ishrani definitivno se isplatila, jer je rezultat toga vidljiv na svakoj njenoj fotografiji. Osim toga, ona često motiviše svoje pratioce da vode zdrav život i brinu o svom telu, što je jedan od razloga zašto je postala uzor mnogima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)



Na društvenim mrežama, Jelena Ilić može računati na veliku podršku svojih fanova, koji je prate i podržavaju u svim njenim poduhvatima. Njena iskrenost i otvorenost o ličnim temama privukla je veliki broj ljudi, a zategnuta linija koju je pokazala na Kopaoniku samo je dodatno učvrstila njihovo divljenje prema njoj.

Jelena Ilić, svojom pojavom na društvenim mrežama, još jednom je dokazala da je fitnes i zdrav način života deo njenog svakodnevnog života. Njen primer inspiriše mnoge da se posvete svom fizičkom i mentalnom zdravlju, te da uživaju u životu punim plućima.

BONUS VIDEO: