JOVANA CVIJANOVIĆ MAJCI PRIREDILA OVO! Bivša učesnica Elite došla na nesvakidašnju ideju! Evo gde je otišla!


IZVOR: Republika/ D. L. - 18.08.2024 | 17:15


Podsetimo, bivša učesnica Elite Jovana Cvijanović rešila je i da se probije na estradi, a kako smo pisali, ona planira da snimi pesmu.

Foto: printscreen/RTVPink
JOVANA CVIJANOVIĆ MAJCI PRIREDILA OVO! Bivša učesnica Elite došla na nesvakidašnju ideju! Evo gde je otišla!

Bivša učesnica rijalitija Elita Jovana Cvijanović rešila je da iznenadi majku na neobičan način, pa je odvela na putovanje o svom trošku. Jovana je naime, bukirala hotel na jednom letovalištu van Beograda, pa je sa majkom na kratko otputovala da se zajedno odmore. 

- Jovana je rešila da iznenadi majku, pa su dogovorile druženje van grada kako bi se malo odmorile i opustile. Jovana je platila smeštaj, u pitanju je jedan hotel van Beograda u lepom letovalištu, pa su se zajedno provodile i uživale na bazenu. Ona je rekla drugaricama da to mora da uradi, da je njena majka to zaslužila i da je lepo da je posle svega što je pretrpela napolju dok je ona bila u rijalitiju malo časti - otkrio je upućen izvor blizak Cvijanovićki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović

 

Podsetimo, bivša učesnica Elite Jovana Cvijanović rešila je da se probije na estradi, a kako saznajemo, ona planira da snimi pesmu. Naime, kako je videla da mnoge starlete i anonimne devojke po izlasku iz rijalitija krenu put estrade, Cvijanovićka je rešila da se i ona oproba u ovome, pa namerava da plati hit. 

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Cvijanović

 

Jovana voli estradnjake, stalno su je vezivali za neke pevače i repere, o čemu je i sama pričala, a sad bi da iskoristi trenutak slave i snimi pesmu. Ona je več pričala sa nekim ljudima koji bi joj napravili pesmu, ali sve je to još u fazi dogovora - otkrio nam je upućen izvor. 

BONUS VIDEO: