VODITELJ PINKA OTKRIO ISTINU O JELENI ILIĆ: Objavio sve JAVNO, evo šta je čeka nakon Elite!


IZVOR: Republika/O. B. - 18.08.2024 | 19:15


Jelena Ilić dobila poruku voditelja Pinka!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
VODITELJ PINKA OTKRIO ISTINU O JELENI ILIĆ: Objavio sve JAVNO, evo šta je čeka nakon Elite!

Bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Jelena Ilić nakon turbulentnog perioda u životu, odlučila je da se odmori na Kopaniku, gde je otišla sa svojom prijateljcom da se opuste. Jelena se oglasila sa provokativnim fotografijama u kupaćem kostimu, koji je istakao njenu izvajanu figuru. 

Međutim, fotografije koje ste imali priliku da vidite na Instagram profilu Republika.rs podelio je i voditelj Pink televizije, Nikola Rumenić i autor emisije ,,Ekskluzivno". Uz snimak koji je podelio, Rumenić se obratio Jeleni i istakao da je ostalo samo još da joj nađe dečka, a Ilićevoj se ta šala svidela. 

- Starletica moja, još frajera da ti nađem - napisao je voditelj Pinka na Instagramu, što je Jelena podelila na svom storiju. 

Foto: Instagram.com

Jelena Ilić Instagram

Jelena Ilić još uvek zakonita supruga Ivana Marinkovića, gostovala je nedavno u emisiji "Narod pita", a u pauzi za reklame progovorila je o pomirenju Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, te se osvrnula na odnos sa Urošem Rajačićem.

Drago mi je da su se pomirili, da su prešli preko onako gnusnih, užasnih uvreda. To je sasvim prirodno, da se dva roditelja tako ponašaju jedno prema drugom. To je super, nekako su lep primer Željku. Vidim da se slikaju po kafanama uglavnom, sa kriglama piva, lepo im je, uživaju. Neka povedu računa gde dete provodi vreme s njima, više bi trebalo da bude dete po igraonicama i parkićima, a ne po kafanama - poručila je Jelena, koja s Ivanom više nema nikakav kontakt.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena Ilić u emisiji ,,Narod pita"

 

Nije mi još uvek vratio sve stvari, pas je kod mene, Beka, a on kod Kulića. Moja drugarica se videla sa njim kada je otišla po Beku, trebalo je da mi vrati punjač i još neke stvari, a on je, namenski ili ne, potpuno pogrešne stvari spakovao. Ja lično sa njim nemam komunikaciju, blokiran mi je svuda. Sve i da želi, ja ne želim da komuniciram, samo ono što mora, strogo poslovno - striktna je ona.

BONUS VIDEO: