HAOS NA JAVNOM MESTU ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Bivšu učesnicu Elite opkolili ljudi, Stanislav nije znao šta ih je snašlo!


IZVOR: Republika/ D. L. - 18.08.2024 | 21:15


Maja se nasmejano slikala sa svima, pa je na kratko zahvalila na komplimentima koje je dobila od strane devojaka.

Foto: Amig show
HAOS NA JAVNOM MESTU ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Bivšu učesnicu Elite opkolili ljudi, Stanislav nije znao šta ih je snašlo!

Bivši rijaliti učesnici i partneri Maja Marinković i Stanislav Krofak ne odvajaju se otkako su napustili imanje, a sada im se usred bela dana desila nesvakidašnja scena na ulici. Naime,njih su prepoznali fanovi koji su pratili pomno njihov odnos u rijalitiju, pa su napali Maju u nameri da se fotografišu sa njim, ali i sa Stanislavom, tako da je nastala opšta pometnja. 

- Maja i Stanislav se maltene ne odvajaju, a sada su ih fanovi prepoznali i takoreći nisu mogli da im umaknu. Grupica devojaka im je prišla i zamolili su ih za par fotografija, na šta su oni naravno odmah pristali, tako da je bilo komično sve to posmatrati. Maja se nasmejano slikala sa svima, pa je na kratko zahvalila na komplimentima koje je dobila od strane devojaka - kaže nam izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković

 

Na Tiktoku redovno razgovaraju sa svojim fanovima

Podsećamo, popularna starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak Pantera nedavno su se aktivirali i na društvenoj mreži TikTok, gde sada najčešće razgovaraju sa fanovima, a pre samo dva dana progovorili su i o Majinoj potencijalnoj trudnoći, pa je Krofak odlučio da odgovori u svom stilu "Budemo videli", čime je dodatno sve bacio u rebus.

Foto: Amig show

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Dok se javno komentariše njihova veza i odnos nakon rijalitija, Maja i Stanislav uživaju i ne mare za komentare ostalih, a svakodnevno objavljuju fotografije i snimke sa plaže, a Marinkovićeva je pripremila drugačiji kupaći kostim za svaki dan, kako bi gorele objave sa letovanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Stanislav više ne sme da objavljuje fotografije bez Maje, pa ju je i danas usnimio dok se sunča i proverava svoje društvene mreže, a svaku objavu i ona podeli putem Instagrama.

BONUS VIDEO: