OTAC MAJE MARINKOVIĆ ZVANIČNO POTPISAO UGOVOR: Pred početak Elite 8 sve izašlo na videlo - OVO su uslovi!


IZVOR: Republika/O. B. - 18.08.2024 | 23:15


Taki Marinković uhvaćen sa novom atraktivnom devojkom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
OTAC MAJE MARINKOVIĆ ZVANIČNO POTPISAO UGOVOR: Pred početak Elite 8 sve izašlo na videlo - OVO su uslovi!

Popularni otac starlete Maje Marinković, Taki Marinković, izazvao je veliku pažnju svojih pratioca na društvenim mrežama kada je nedavno objavio fotografiju sa misterioznom novom devojkom. Poznato je da Taki sa svakom devojkom potpisuje ugovor, pa su mnogi pomisli da je i ovo još jedna u nizu sa kojom je morao da sklopi dogovor o odnosu. 

Nakon što je Taki Marinković podelio fotografiju sa misterioznom damom, njegovi pratioci su odmah počeli da komentarišu i spekulišu o identitetu ove enigmatične žene. Mnogi su izrazili iznenađenje, dok su drugi pokušali da prepoznaju novu damu na fotografiji. S obzirom na popularnost Maje Marinković, mnogi su odmah pomislili da bi ova misteriozna žena mogla biti nova majina maćeha.

Foto: Instagram.com

Taki Marinković pokazao novu devojku

 


Iako Taki Marinković nije otkrio identitet misteriozne dame na fotografiji, to nije sprečilo njegove pratioce da počnu sa spekulacijama. Mnogi su se zapitali da li je ova žena zaista nova partnerka Taki Marinkovića, ili je možda u pitanju samo prijateljski odnos. Međutim, zbog nedostatka detalja o ovoj misterioznoj ženi, spekulacije su i dalje prisutne među pratiocima na društvenim mrežama.

Odnos Taki Marinkovića i njegove ćerke Maje Marinković oduvek je bio tema interesovanja javnosti. Maja Marinković je poznata po svojoj rijaliti karijeri, ali i po javnom eksponiranju na društvenim mrežama. Stoga nije iznenađujuće što su pratioci odmah počeli da povezuju novu devojku Taki Marinkovića sa njihovim odnosom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković u emisiji ,,Amidži šou"

 


Dok se Taki Marinković nije oglasio povodom spekulacija o misterioznoj novoj devojci na Instagramu, njegovi pratioci i dalje ostaju radoznali i zainteresovani za otkrivanje identiteta ove enigmatične žene. S obzirom na popularnost porodice Marinković, ova priča sigurno će izazvati veliku pažnju javnosti u narednim danima. Ostaje nam da sačekamo da li će Taki Marinković otkriti više detalja o svojoj novoj pratnji i time staviti tačku na spekulacije.

BONUS VIDEO: