ŠOK OTKRIĆE ANĐELE ĐURIČIĆ PRED "ELITU 8": Pokazala DRUGU KUĆU, otkriveni svi detalji!


IZVOR: Republika/O. B. - 18.08.2024 | 23:45


Anđela Đuričić iznenadila je svoje pratioce na Instagramu!

Foto: TV Pink/printscreen
ŠOK OTKRIĆE ANĐELE ĐURIČIĆ PRED "ELITU 8": Pokazala DRUGU KUĆU, otkriveni svi detalji!

Bivša takmičarka ,,Zadruge" Anđela Đuričić nedavno je iznenadila sve kada se pojavila na večeri sa voditeljem Pink i rijalitija ,,Elita" Milanom Miloševićem, zbog čega su pomislili da je ona spremna za ulazak u narednu sezonu. 

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić i Milan Milošević na večeri

 

Na društvenim mrežama se poteglo pitanje da će Anđela ponovo ući u rijaliti ,,Elitu 8", a sada je pokazala njenu ,,drugu kuću".

Naime, Anđela je objavila fotografiju iz kola, koje je nazvala drugom kućom, jer često provodi vreme u njenu, jer uglavnom joj automobil služi za sređivanje obaveza. 

- Moja druga kuća je moj mini.. Svuda zajedno! Samo posebni ljudi voze minija - napisala je Anđela na Instagramu. 

 

 

Anđela je pozirala u vrelom izdanju, a posebno je istakla zadnjicu, koju je često isticala tokom učešća u rijalitiju.

- "Goriš", "Au, kakva gu*a", "Devojko, da li je ovo realno", "Blago moru", "Svaka čast", "Kidaš, mala", "Gori sve" - samo su neki od komentara koje je Anđela dobila.

Inače, za naš portal se oglasio Zvezdan Slavnić, Anđelin bivši dečko, koji vodi pregovore oko ulaska u "Elitu 8". Upitali smo ga da li bi se pozdravio sa Anđelom kad bi se sreli:

- Naravno da bih joj pružio ruku i rekao "Zdravo", da smo u rijalitiju, napolju stvarno zavisi od situacije... Ako je neka slična rijalitiju, naravno da bih se pozdravio - otkrio je Zvezdan Slavnić za Republiku.

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Takođe smo ga upitali za Aneli Ahmić, koju je izdvojio i izabrao u duelu s Majom Marinković. Zvezdan je priznao da Aneli lepo izgleda, ali da nije previše pratio rijaliti da bi mogao nešto više da zaključi:

- Ne bih ni birao između njih dve. Aneli lepo izgleda, koliko sam mogao ja da vidim, ali nisam pratio mnogo, da bih nešto više mogao da kažem - zaključio je Zvezdan Slavnić.

BONUS VIDEO: