VELIKA OSVETA ANELI AHMIĆ! Objavila snimak koji sve DOKAZUJE, Janjušu se ne piše dobro!


IZVOR: Republika/O. B. - 19.08.2024 | 10:15


Aneli Ahmić podgrejala staru dramu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
VELIKA OSVETA ANELI AHMIĆ! Objavila snimak koji sve DOKAZUJE, Janjušu se ne piše dobro!

Bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" i drugoplasirana Aneli Ahmić na Instagram profilu ponovo je digla prašinu zbog video snimka koji je objavioa na storiju. Naime, Aneli je objavila snimak iz rijalitija koji su montirale njene fan stranice. 

Na snimku se vidi kako Aneli igra sa Markom Đedovićem, a uz snimak je napisao urnebesan komentar, pa su mnogi pomislili da ga je uputila bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu. 

- Najbolji drugi i ja kad se uspešno osvetimo bivšem - stoji u opisu snimka koji je Aneli podelila. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić Instagram Marko Đedović

 

U emisiji "Narod pita", gledaoci su imali priliku da čuju iskrene reči Aneli Ahmić o svom bivšem partneru, Asminu Durdžiću, sa kojim ima ćerkicu Noru. Kroz suze, Aneli je otkrila da Asmin nije pokazao interesovanje za svoju naslednicu od kada je ona izašla iz rijalitija, te da je Nora često pita za njega.

- Aneli, šta se dešava sa Norom i Asminom? Da li te zvao da vidi Noru? - upitala je Ana.

- Ne, ne zanima ga uopšte. Niti je zove da je čuje, niti da je vidi. Znam da se njemu i Staniji bliži kraj, osećam to. Postoje neke stvari možda, nije mi pisao, ali mislim da im se bliži kraj. Mislim da ćemo uskoro gledati sve to - rekla je Aneli.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić u emisiji ,,Narod pita"

 

- Da li ti je Asmin pisao sa nekih lažnih profila? - upitala je Ana.

- Nije, ali ovo je mlaka voda između njega i Stanije. Nekako sve radi na silu, kao da je pod nagovorom radio neke stvari. On je loš čovek, koji hoće da te prevari, ali on opet ima drugu stranu zbog koje mi još nije jasno kako se nije pokajao zbog tolikih laži. Mi kad smo bili u braku, on kad bi pogrešio, on bi jako brzo došao da se izvini i pokajao se. Ne bih neke stvari pričala, ali mislim da ona njega tera da neke stvari radi i da joj se dokazuje - rekla je Aneli.

ONUS VIDEO: