IMAO OPERACIJU SRCA! Bivši učesnik rijalitija se oglasio iz Urgentnog, OTKRIO SVE O SVOM ZDRAVSTVENOM PROBLEMU!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 19.08.2024 | 18:15


Pratioci su izrazili podršku i želju za što brži oporavak!

Foto: Shutterstock
IMAO OPERACIJU SRCA! Bivši učesnik rijalitija se oglasio iz Urgentnog, OTKRIO SVE O SVOM ZDRAVSTVENOM PROBLEMU!

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7" Uroš Stanić šokirao je fanove objavom na Instagram profilu u kojoj je otkrio da je završio u Urgentnom centru. Ova vest izazvala je veliku zabrinutost među njegovim pratiocima, koji su odmah počeli da spekulišu o tome šta se zapravo desilo sa popularnim učesnikom rijalitija.

Mnogi su izrazili zabrinutost i uputili reči podrške bivšem učesniku rijalitija, dok su se drugi pitali šta se tačno dogodilo i kako se Stanić oseća.

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić

- Danima mi već nije dobro, morao sam da dođem da proverim šta mi se dešava, ne znam da li je umor ili stres zbog problema s ocem što mi se dešava. Nisam dobro, čekam kardiologa! Desila se jedna situacija s ocem, nakon koje mi je naglo pozlilo - izjavio je Uroš Stanić za Republiku.

Nakon pregleda, Stanić je otkrio da mu je uvedena kardiološka terapija. S obzirom na to da je već imao operacije srca 2011. godine, stres ga dodatno opterećuje, uzrokujući ubrzan rad srca. Kako bi mu se puls stabilizovao, mora da koristi određene lekove.

- Uvedena mi je kardiološka terapija. Imao sam dve operacije srca 2011., pa mi samim tim stres izaziva ubrzan rad srca. Moram da koristim tablete kako bi mi se puls stabilizovao - istakao je Stanić za Pink.rs.

U svom javnom obraćanju, Stanić je bio izuzetno iskren o porodičnim odnosima. Istakao je podršku koju dobija od svoje mame i sestre, dok sa ocem i drugim članovima porodice nije u kontaktu. Stanić je takođe izrazio želju da započne novi život sa svojom mamom i izgradi lepšu budućnost.

BONUS VIDEO: