OVAKO ĆE IZGLEDATI BELA KUĆA U NOVOJ SEZONI! Radovi se privode kraju, novi takmičari će OVDE PROVESTI 10 MESECI! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 19.08.2024 | 19:15


Ovo su svi čekali da vide!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen, Tanjug/N.Raus
OVAKO ĆE IZGLEDATI BELA KUĆA U NOVOJ SEZONI! Radovi se privode kraju, novi takmičari će OVDE PROVESTI 10 MESECI! (FOTO)

Milica Mitrović, koja je na čelu programa TV Pink, nedavno je na svom Instagram profilu najavila uzbudljivu novu sezonu rijaliti šoua "Elita 8". Ova sezona, koja se priprema da postavi nove standarde na domaćoj televiziji, obećava da će biti spektakularna i nezaboravna, donoseći inovativan sadržaj koji će sigurno privući veliku pažnju gledalaca.

Foto: Shutterstock, Printscreen

Milica Mitrović

Prema najavama, u "Eliti 8" ćemo videti takmičare koji će se maksimalno truditi da pokažu svoje najbolje osobine i veštine kako bi obezbedili svoje mesto u rijaliti-kući. Sezona će biti dinamična i uzbudljiva, a gledaoci su već počeli da se raduju i da nagađaju koji će sve poznati i zanimljivi učesnici učestvovati u ovom novom projektu.

Na društvenim mrežama već je procurila lista potencijalnih učesnika, koja uključuje mnoga poznata imena. Među njima su Ana Spasojević, Uroš Stanić, i popularni Gastoz, koji je nedavno izašao iz zatvora. Takođe, tu su i Zvezdan Slavnić, Albert Galorini, Slađana Lazić, Nataša Radan, Sita Ahmić, Aleksandra Jakšić, Meli Lakić, Aleksandar, Marija Jokić i Ivana Keneski. Ova lista poznatih lica izazvala je veliko uzbuđenje među fanovima i dodatno podgrejala nestrpljenje pred početak nove sezone.

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica Mitrović i pas Lusi

Velika šefica Milica Mitrović, kako je Republika prva primetila, ulaže ogroman trud i resurse u pripreme za novu sezonu. Na svom Instagram profilu je pokazala koliko je posvećena svom poslu. Objavila je fotografiju svoje poslovne tašne na ružičastom krevetu, dok njen verni ljubimac pas Lusi ponosno pozira pored nje. Ovaj prizor iz ružičaste televizije jasno pokazuje Milicin profesionalizam i posvećenost organizaciji i pripremama za nadolazeću sezonu. Lusi je na neki način postala Miličina "desna ruka", te je i u ovom ozbiljnom poslu njen sapatnik

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica sa Lusi u Beloj kući

Pored toga, Milica Mitrović je otkrila i neke detalje o izgledu nove rijaliti-kuće. Pozirala je sa Lusi pred ogledalom u Beloj kući, što je omogućilo publici da dobije uvid u to kako će izgledati novi enterijer. Radovi su još uvek u toku, ali nema sumnje da će učesnici biti oduševljeni redizajniranim prostorom. S obzirom na uspehe prethodnih sezona, svi su veoma uzbuđeni i nestrpljivi da vide šta će nova sezona "Elita 8" doneti i kako će se odvijati novi uzbudljivi trenuci u rijalitiju.

BONUS VIDEO: