IVAN MOŽE DA VIĐA SINA SAMO U NIŠU: Marija ima OZBILJAN RAZLOG zbog kog NE DA da vodi malog Željka u Beograd!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 20.08.2024 | 14:45


Isplivala istina iz porodičnog doma Kulića.

Foto: Instagram.com
IVAN MOŽE DA VIĐA SINA SAMO U NIŠU: Marija ima OZBILJAN RAZLOG zbog kog NE DA da vodi malog Željka u Beograd!

Rijaliti-učesnik i nesuđeni zet porodice Kulić Ivan Marinković nedavno je proveo nekoliko dana u njihovom domu u Nišu, a Marija Kulić otkriva detalje o njegovom boravku sa Miljanom i Željkom.

Kako ističe Marija, iako je Ivan bio u poseti, postoji određena zabrinutost u vezi s tim da li bi njen unuk Željka trebalo da ide u Beograd s ocem.

Foto: instagram.com/Marija Kulić

Ivan Marinković zbližio se s Miljanom Kulić zbog sina Željka

Marija je otvoreno podelila svoje stavove o situaciji, ističući da joj je lakše kada Ivan poseti njihov dom, nego kada bi Željka vodili kod njega u Beograd.

Ivan je muškarac, treba da se skuva i nije naučio na te obaveze. Dete mora da bude pod budnim okom, nema tu telefona. Moraš da budeš uvek oko deteta i sigurnije mi je da je Ivan ovde s detetom da mogu to da ispratim. Šta će tamo sami u stanu, bolje je ovde, imaju i uslugu. Trudim se da se oseti kao kod svoje kuće, kao da je naš član domaćinstva i da je dugo godina tu. Sve radim zbog Željka, šta će meni, nas je svakako mnogo u kući. Zbog Željka ću spojiti i dve stolice ako treba i tu spavati, samo da je on srećan - rekla je Marija iskreno za Blic.

Ona izražava zabrinutost zbog toga što smatra da Ivan nije navikao na obaveze, kao što je pripremanje obroka, te da dete mora biti pod stalnim nadzorom. Miljanina majka naglašava da se trudi da Ivanu pruži osećaj kao da je deo njihove porodice i da mu omogući udoban boravak da bi i njegov sin stekao osećaj roditeljskog prisustva.

Foto: printscreen/instagram

Ivan Marinković i sam priznaje da je bolje da o dečaku brine baba

Inače, Ivan Marinković je u nedavnoj izjavi za medije govorio o odnosima s porodicom Kulić. Istakao je da je u redovnom kontaktu sa Željkom, te da su sada uspeli da pronađu zajednički jezik. Takođe, izrazio je zadovoljstvo što je boravio u Nišu s detetom, naglašavajući i sam da je to bolje rešenje nego da Željko dolazi kod njega. Ivan je naglasio da je sve proteklo u prijateljskom tonu i da se osećao kao da se ništa nije promenilo.

Ovaj intimni uvid u odnose između Ivana Marinkovića i porodice Kulić otkriva složenost njihovih međusobnih odnosa i briga koje prate ovo neobično porodično prijateljstvo.

BONUS VIDEO: