MARKO ĐEDOVIĆ MOLI ZA POMOĆ: Javni apel bivšeg učesnika "Elite 7" zabrinuo sve! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 20.08.2024 | 14:20


Tvrdi da je žrtva napada!

Foto: printscreen/RTV Pink
MARKO ĐEDOVIĆ MOLI ZA POMOĆ: Javni apel bivšeg učesnika "Elite 7" zabrinuo sve! (FOTO)

Bivši prijatelji i kumovi Jovana Tomić Matora i Marko Đedović žestoko su se sukobili u emisiji "Narod pita" nedavno. Matora je doživela pomračenje kada ju je Marko optužio da glumi žrtvu i da već dugo igra na kartu žrtve, a još više ju je iznerviralo to što je u njihovoj raspravi Anita Stanojlović, njena bivša supruga, javno pružila podršku Đedoviću. 

On je, s druge strane, ironično poručio da će se i on poslužiti njenim "receptom", te da će dati sve od sebe da se prikaže kao žrtva zarad naroda i boljeg plasmana u rijalitiju, što je poručio i u komentarima na objavi Pinka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Đedović u "Narod pita"

- Evo, ja sam žrtva, je l' vidite lepo! Svi su protiv mene! Narode, pomozite mi jer me svi napadaju, imao sam loš dan - napisao je Marko ispod ovog videa, isečka iz emisije, a potom doda:

- Anita, ja sam žrtva napada, upravo imate emisiju na Pinku, koja to i dokazuje. Narode, podržite! Tolike godine smo se družili i napada me, jpš sam joj i pile pojeo, šta ću, jadan, gladan... Samo pod uslovom podrške naroda bih ušao, ovako kao do sada ne! Hvala na podršci, sad vi mene izgurajte da pobedim, Anita, jer svi su protiv mene - u svom stilu poručio je Đedović, prenosi "Pink.rs".

Đedović se dodatno oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Molim sve kolege da se pridruže mom apelu i prenesu, pomognu mi da me što više ljudi čuje, možda mi neko i pomogne, jer sam ŽRTVA NAPADA, imao sam loše dane, moji se sekiraju, svi me napadaju i u emisiji se čitaju komentari sa Iks mreže, gde me pljuju, Darko čita poruke od učesnika koji me vređaju. JA SAM KOD KUĆE SA PORODICOM, A SVI ME NAPADAJU, TIPOVALI SU ME, NAJZAD SAM SHVATIO POENTU, DOK UPRAVO GLEDAM PINK I ERMINU, SA DOLASKOM U KOME SAM SHVATIO SVE. HVALA! - poručio je.

Foto: Instagram.com

Objava Marka Đedovića

BONUS VIDEO: