MILICA VELIČKOVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU SA ULTRAZVUKA: Podelila radosne vesti!


IZVOR: Republika/O. B. - 20.08.2024 | 20:15


Milica Veličković nije mogla da sakrije sreću!

Foto: Instagram.com
MILICA VELIČKOVIĆ OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU SA ULTRAZVUKA: Podelila radosne vesti!

Naša bivša takmičarka rijalitija Milica Veličković, koja je stekla popularnost učestvujući u rijalitiju "Elita 7", nedavno je odlučila da poseti svog ginekologa kako bi obavila ultrazvučni pregled i proverila kakvo je stanje sa bebom. Milica je oduvek bila otvorena o svom životu na društvenim mrežama, pa nije iznenađenje što se odlučila da podeli ovo važno iskustvo sa svojim pratiocima.

Na svom Instagram profilu, Milica je objavila divnu fotografiju iz ordinacije gde je obavila ultrazvuk Njena iskrena radost nije mogla da prođe neprimećeno, te su je pratioci preplavili čestitkama i lepim željama.

Foto: Instagram.com

Milica Veličković objavila sliku sa ultrazvuka

 


Milicina iskrenost i otvorenost o svim aspectima trudnoće su oduvek privlačili pažnju, te nije iznenađenje što su joj pratioci pružili veliku podršku u komentarima ispod fotografije. Mnogi su izrazili divljenje prema njenom hrabrom deljenju ličnih trenutaka sa javnošću, ističući koliko je važno normalizovati ovakve teme i ohrabriti druge žene da budu ponosne na svoja iskustva.

Otvorenost Milice Veličković o svom iskustvu sa trudnoćom i odlascima na lekarske preglede predstavlja važan korak ka normalizaciji razgovora o reproduktivnom zdravlju žena. Njeno iskreno deljenje ovih intimnih trenutaka na društvenim mrežama može da podstakne druge trudnice da se osećaju podržano i da shvate da nisu same u svojim iskustvima. POGLEDAJ GALERIJU

 


U današnjem svetu gde društvene mreže često prikazuju savršene slike života, iskrenost i otvorenost poput Milicine mogu da imaju veliki uticaj na druge žene i da podstaknu važan dijalog o zdravlju trudnica i majki. Milica Veličković je još jednom pokazala hrabrost i autentičnost, postavši inspiracija mnogima da se otvoreno suoče sa svojim životnim izazovima i radostima.

BONUS VIDEO: