DRAMA U ZGRADI PINKA! Hitno prekinuto snimanje emisije, učesnica "Elite" plakala na sav glas, najgore tek usledilo!


IZVOR: Republika/M. I. - 21.08.2024 | 09:15


Zbog ovoga učesnica "Elite" nikad nije pokazala ćerku.

Foto: Printscreen Youtube/Insajder Video, Shutterstock
DRAMA U ZGRADI PINKA! Hitno prekinuto snimanje emisije, učesnica "Elite" plakala na sav glas, najgore tek usledilo!

Voditelj Darko Tanasijević sinoć ugostio je Draganu Sretenović Lejdi Di i Nikolu Lakića, koji su poznati po svom prisnom odnosu u rijalitiju "Elita". Lejdi je prolila reku suza jer joj je Lakić udario na majčinstvo.

Dok je Lejdi plakala zbog svoje ćerke i svega što joj je Lakić izrekao, Nikola se smejao, pa dodatno zadirkivao, a potom se uključio gledalac, koji je žestoko osudio Lakića i postavio mu pitanje na temu roditeljstva, a on je ironično odgovorio i predložio da publika pošalje neki poklon Lejdi putem Tik-toka:

- Meni je ćerka svetinja, nikada je nigde nisam pokazala. Mene boli to što mi nju spominju, pogodi me jednostavno ne mogu da ostanem imuna. Tako reagujem, ne mogu na nju da ostanem imun - rekla je Lejdi i zaplakala.

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Evo pored je šminkernica, pa može da popravi šminku. Ljut sam, normalno da će da dobije uvrede od mene. Znam koliko joj dete znači i koliko joj je posvećena, ali jednostavno sam hteo da je uvredim gde boli - rekao je Lakić.

- Lakiću, zašto diraš Lejdi dete? Je l' vi možete da shvatite da muška i ženska deca nisu isto - upitao je gledalac Saša.

- Evo, neću više, pošaljite joj neki gift na Tik-tok, pa će da se oraspoloži - rekao je Lakić.

- Užas - rekla je Lejdi.

- Ona je prva pričala o meni i mojoj Coki, ja to neću da trpim. Ja sam pogrešio jer sam joj udario na majčinstvo, ali ona je prva krenula - rekao je Nikola Lakić.

BONUS VIDEO: