PREDSTAVLJENI NOVI UČESNICI "ELITE 8", STIGLA I POTVRDA! Njene afere sa zadrugarima i danas su TEMA BROJ JEDAN!


IZVOR: Republika/M. I. - 21.08.2024 | 12:15


Očekuje nas neviđeni šou u novoj sezoni rijalitija "Elita"!

Foto: Shutterstock, Printscreen
PREDSTAVLJENI NOVI UČESNICI "ELITE 8", STIGLA I POTVRDA! Njene afere sa zadrugarima i danas su TEMA BROJ JEDAN!

Pripreme za novu sezonu rijalitija "Elite" su u punom jeku, a fanovi rijalitija već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će biti učesnici ove popularne emisije. Pregovori sa Velikim Šefom su uveliko u toku, a javnost veoma pažljivo prati svaki mogući trag o potencijalnim takmičarima.

Portal Republika uspeo je juče da uslika Miljanu Kulić kako ulazi na televiziju Pink, a kako je ona jedan od jačih rijaliti-igrača, sasvim je izvesno da je došla na pregovore zbog ulaska u novu sezonu. 

Međutim, sada je isplivala informacija o novim učesnicima, koji su dobro poznati javnosti iz prethodnih sezona.

Foto: Republika

Miljana Kulić i Marija Kulić

 

Naime, Deniz Dejm je objavila fotografiju kojom najavljuje učešće u novoj sezoni rijalitija zajedno sa Đoletom Kraljem, koji je takođe učestvovao u "Zadruzi". Deniz je non-stop u centru pažnje zbog različitih afera s rijaliti-takmičarima, a sada će se, po svemu sudeći, ponovo naći pred kamerama, što je obradovalo njene brojne pratioce, kojima je ona nedostajala na velelepnom imanju u Šimanovcima:

- Ljubavi, je l' ulaziš u "Elitu"? - glasilo je pitanje Đoleta Kralja, a Deniz je direktno odgovorila:

- Vidimo se - napisala je ona u narednoj poruci.

Foto: instagram.com/printscreen

Deniz Dejm

Podsetimo, u Nacionalnom dnevniku Željko Mitrović je najavio novu sezonu rijalitija "Elita" i ekskluzivno otkrio ko je prvi učesnik "Elite 8". Reč je o zavodniku sa Zvezdare Stefanu Kariću, koji je već dva puta bio učesnik rijalitija "Zadruga". Ova informacija je izazvala veliko interesovanje javnosti, a fanovi već nestrpljivo očekuju da saznaju ko će se pridružiti Stefanu u novoj sezoni "Elite".

BONUS VIDEO: