OŽENJENI UČESNIK ELITE SE ZAVOZAO KAD SU SE KAMERE UGASILE! Skandal kakav se ne pamti u zgradi Pinka!


IZVOR: Republika/M. I. - 21.08.2024 | 15:45


Učesnik "Elite" i nije slutio da će sve izaći u javnost.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com
OŽENJENI UČESNIK ELITE SE ZAVOZAO KAD SU SE KAMERE UGASILE! Skandal kakav se ne pamti u zgradi Pinka!

Sinoć su u emisiji "Narod pita", koju je vodio voditelj Darko Tanasijević, gosti bili Lejdi Di i Nikola Lakić, koje su spajali tokom "Elite 7". Oni su se pre početka emisije prijateljski pozdravili, ali već na početku programa došlo je do žestokog okršaja, što se nastavilo i za vreme reklama.

Kako prenosi Pink, sinoć su tokom reklama brutalno zaratili, on ju je prozivao da je želela da ima vrelu akciju sa Danijelom Dujkovićem Munjom, a nakon toga su pale i obostrane uvrede.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lejdi Di i Nikola Lakić

Podsetimo, Lejdi je prolila reku suza jer joj je Lakić udario na majčinstvo.

Dok je Lejdi plakala zbog svoje ćerke i svega što joj je Lakić izrekao, Nikola se smejao, pa dodatno zadirkivao, a potom se uključio gledalac, koji je žestoko osudio Lakića i postavio mu pitanje na temu roditeljstva, a on je ironično odgovorio i predložio da publika pošalje neki poklon Lejdi putem Tik-toka:

- Meni je ćerka svetinja, nikada je nigde nisam pokazala. Mene boli to što mi nju spominju, pogodi me jednostavno ne mogu da ostanem imuna. Tako reagujem, ne mogu na nju da ostanem imun - rekla je Lejdi i zaplakala.

- Evo pored je šminkernica, pa može da popravi šminku. Ljut sam, normalno da će da dobije uvrede od mene. Znam koliko joj dete znači i koliko joj je posvećena, ali jednostavno sam hteo da je uvredim gde boli - rekao je Lakić.

BONUS VIDEO: