ZVEZDAN ĆE ODLEPITI U "ELITI 8", ČEKA GA NEVIĐENI ŠOK! Anđelin ulazak će ga zaprepastiti, više ne izgleda kako je on pamti!


IZVOR: Republika/Š. P. - 21.08.2024 | 14:45


Anđela Đuričić obradovala fanove novom fotografijom!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika
ZVEZDAN ĆE ODLEPITI U "ELITI 8", ČEKA GA NEVIĐENI ŠOK! Anđelin ulazak će ga zaprepastiti, više ne izgleda kako je on pamti!

Bivša takmičarka "Zadruge" Anđela Đuričić nedavno je iznenadila sve kada se pojavila na večeri sa voditeljem Pink i rijalitija "Elita" Milanom Miloševićem, zbog čega su pomislili da je ona spremna za ulazak u narednu sezonu. 

Pre toga je uhvaćena u društvu Lepog Miće, sa kojim je obavljala razgovor, pa su njeni fanovi više nego sigurni da se vraća u rijaliti. Međutim, pre toga, Anđela je odlučila sebi da priušti odmor u rodnoj Crnoj Gori, a brojne pratioce gotovo svakodnevno obraduje fotografijama i snimcima sa plaže ili bazena. Kako je i sama jednom prilikom napisala, do sledećeg leta će sve izgledati mnogo bolje, s obzirom da trenutno ne trenira, ali za "Elitu 8" je i više nego spremna:

- Neće meni kiša da kvari planove! - napisala je Anđela u opisu fotografije.

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

- "Goriš", "Au, kakva gu*a", "Devojko, da li je ovo realno", "Blago moru", "Svaka čast", "Kidaš, mala", "Gori sve" - samo su neki od komentara koje je Anđela dobila.

Inače, za naš portal se oglasio Zvezdan Slavnić, Anđelin bivši dečko, koji vodi pregovore oko ulaska u "Elitu 8". Upitali smo ga da li bi se pozdravio sa Anđelom kad bi se sreli:

- Naravno da bih joj pružio ruku i rekao "Zdravo", da smo u rijalitiju, napolju stvarno zavisi od situacije... Ako je neka slična rijalitiju, naravno da bih se pozdravio - otkrio je Zvezdan Slavnić za Republiku.

Takođe smo ga upitali za Aneli Ahmić, koju je izdvojio i izabrao u duelu s Majom Marinković. Zvezdan je priznao da Aneli lepo izgleda, ali da nije previše pratio rijaliti da bi mogao nešto više da zaključi:

- Ne bih ni birao između njih dve. Aneli lepo izgleda, koliko sam mogao ja da vidim, ali nisam pratio mnogo, da bih nešto više mogao da kažem - zaključio je Zvezdan Slavnić.

BONUS VIDEO: