BOMBA NA JAHTI: UČESNICA "ELITE" u svim pozama - izazvala pometnju kad se skinula u bikini (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 21.08.2024 | 19:15


Milena Kačavenda se opušta na luksuznom letovanju.

Foto: printskrin instagram
BOMBA NA JAHTI: UČESNICA "ELITE" u svim pozama - izazvala pometnju kad se skinula u bikini (GALERIJA)

Milena Kačavenda, poznata po svom učešću u rijaliti formatu "Elita", ponovo je privukla pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama.

Nakon što je boravila mesecima pod budnim okom gledalaca Televizije Pink, Milena je odlučila da se opusti na luksuznom letovanju sa svojim prijateljicama.

Na njenom Instagram profilu, Milena je već objavljivala slike u kupaćem kostimu, ali pored bazena, dok su današnje fotografije izazvale posebnu pažnju. Na jednoj od slika, Milena pozira sa jahte, ističući svoje osunčane noge. Budući da je poznata po svom atraktivnom izgledu, ove fotografije su izazvale veliku pažnju među njenim pratiocima. POGLEDAJ GALERIJU

Pored slika nogu, Milena je objavila i selfi na kome su do izražaja došle njene bujne grudi. Reakcije njenih pratioca su veoma interesantne, od onih koji joj ukazuju na njene godine, do tih da za svoje godine izgleda odlično.

Foto: printskrin instagram

Milena Kačavenda u petoj deceniji izgleda ko grom

Kačavenda, poznata kao i kao "kuma nacionale" stekla je veliku popularnost tokom rijaliti programa "Elita".

Njena aktivnost na društvenim mrežama dodatno doprinosi interesovanju javnosti za njen život i aktivnosti nakon izlaska iz rijalitija. Milenini pratioci redovno prate njen životni stil i putovanja, te su ove fotografije sa letovanja izazvale posebnu pažnju.

Foto: printskrin instagram

Milena Kačavenda često na meti osuda zbog slika u kupaćem

Nakon objavljivanja fotografija sa jahte, reakcije javnosti su podeljene.

Dok jedni hvale Milenin izgled i samopouzdanje, drugi izražavaju različita mišljenja o njenim objavama na društvenim mrežama.

Zbog svoje popularnosti, Milena često postaje predmet različitih komentara i reakcija, te je interesantno pratiti kako se javnost odnosi prema njenim objavama.

BONUS VIDEO: