MATORA VOLI ŽENE, A UPROPASTILA SE ZBOG FATALNOG MUŠKARCA: Čim je našao devojku, ONA JE ISPALA IZ IGRE (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 22.08.2024 | 04:00


Jovana Tomić iskočila iz forme, sve češće je opominju zbog konzumiranja alkohola.

Foto: Printskrin TV Pink
MATORA VOLI ŽENE, A UPROPASTILA SE ZBOG FATALNOG MUŠKARCA: Čim je našao devojku, ONA JE ISPALA IZ IGRE (FOTO)

Rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora gostuje ove noći u emisiji "Narod pita" gde je potpuno izgubila kontrolu zbog sukoba sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kog je indirektno optužila za mržnji i hejt prema njoj, jer se priklonio Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću.

On ju je zbog toga tokom verbalnog sukoba nekoliko puta prozvao zbog konzumiranja alkohola, koji su joj kasnije spočitavali i pojedini gledaoci koji su se uključivali u program.

Sudeći po Matorinim objavama u poslednje vreme, reklo bi se da to nije daleko od istine, jer i sama u svojim objavama na društvenim mrežama često forsira provod uz alkoholna pića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

Mnogi su primetili da se to i te kako odražava i na njen fizički izgled koji je krajem prethodne sezone rijalitija počela da sređuje i u jednom momentu, uz pomoć trenera Stanislava Krofaka, telo dovela u top formu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stanislav Krofak našao se u žiži zbog veze sa Majom Marinković

- Matora je u početku bila vidno u euforiji zbog druženja sa Stanislavom, zahvaljujući kome je istrajala u novim zdravim navikama, dok nije skinula petnaestak kilograma. Međutim, čim je on postao tema broj jedan u medijima zbog veze sa Majom, više nije imao vremena da se bavi Jovaninom formom, pa kao da je i njen entuzijazam iznenada splasnuo. Jutarnje treninge je zamenila noćnim izlascima i pijančenjem s društvom, tako da je već izgubila mukom stečenu liniju - priča jedan od rijaliti fanova koji je upućen u Matorina kretanja, te naglašava:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Tomic (@matora23)

- Jovana voli žene, ali ispada da se upropastila zbog fatalnog muškarca. On je pozitivno uticao na nju, a čim je ostala bez njegove svakodnevne podrške i sama je odustala. To su mnogi primetili, a iz dana u dan to se sve više primećuje i na njenom izgledu. Ne deluje više tako zategnuto. Prvo je počela da se opušta u predelu strka i stomaka, a ako ovako nastavi skroz će da se otrombolji, jer mišići zahtevaju da se vežba u kontinuitetu bez čestih lumperajki.

BONUS VIDEO: