CAR U "ELITU 8" ULAZI SA MAJINOM DVOJNICOM: Nameračila se na Filipovu BIVŠU, po svaku cenu želi ono što je njeno!


IZVOR: Republika/M. I. - 22.08.2024 | 08:45


Maja Marinković ni ne sluti šta joj se sprema.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages
CAR U "ELITU 8" ULAZI SA MAJINOM DVOJNICOM: Nameračila se na Filipovu BIVŠU, po svaku cenu želi ono što je njeno!

Filip Car, jedna od najistaknutijih zvezda rijalitija, odlučio je da okonča svoju vezu sa Aleksandrom Nikolić, majkom njegovog deteta i poznatom učesnicom i pobednicom rijalitija "Zadruga 6". Ovaj potez je otvorio prostor za novu ljubav u njegovom životu, a mnogi su se zapitali šta će se dogoditi sledeće. Spekulacije su brzo počele da kruže, naročito s obzirom na to da su se ponovo pojavile glasine o mogućim varnicama između Cara i Maje Marinković, sa kojom je prethodno imao turbulentnu vezu.

 Nedavno je objavljena fotografija koja je konačno razjasnila sa kim je Filip Car u vezi. Na slikama se vidi izvesna Keti, koja svojim izgledom totalno podseća na Maju Marinković, a jedna fotografija posebno je privukla pažnju. Naime, Keti je pozirala u crnom kombinezonu, sličnom u kakvom je jednom Maja Marinković gostovala u emisiji, što su primetili i brojni fanovi, pa nije isključeno da Car pokušava bivšu da pronađe u drugim devojkama. POGLEDAJ GALERIJU

- Pa znate kako, ja sam pomalo zatečen, ali očekivano je to, takve su te današnje žene... Svim silama se trude da završe s nekim u krevetu, a onda svim silama da se probiju u medije ukoliko ne želiš odnos s njima. Devojka se na neobičan način pojavila u mom životu, ja sam u tom momentu bio u fazi sačuvaj Bože, raskid sa Aleksandrom, alkohol, izlasci… - rekao je Car, pa nastavio:

- Verovatno će ljudi doneti zaključak da je možda ta cura razlog raskida mene i Aleksandre, ali ne, mi smo ranije završili i ranije je donešena odluka da ne dolazi u Crikvenicu, a onda sam upoznao ovu! Još uvek plaćam cehove mog života koji je iza mene, a to će svi imat priliku da vide delima u budućnosti. Trenutno me zanima samo rad na sebi i fokus na boks i moju kćerku! Ovo vam je ono preko k*te do Elite, devojka se blamira piše po nekim stranicama objave radi kao da je sa Ronaldom bila (smeh) - pričao je Car za "Pink.rs", a onda dodao:

- Stvarno još jedna osoba koja se prikačila na moja leđa i očito ima neku nameru, svakog gosta tri dana dosta! Želim joj sve najbolje, ali podalje od mene - zaključio je Filip.

BONUS VIDEO: