MATORA NE MOŽE DA SE ODBRANI OD DEVOJAKA: Zaludela je bivša učesnica rijalitija, a SALEĆU je sa svih strana!


IZVOR: Republika/M. P. - 22.08.2024 | 11:15


Tomićeva priznala sve u emisiji "Narod pita"!

Foto: ST/Dragan Kadić, shutterstock
MATORA NE MOŽE DA SE ODBRANI OD DEVOJAKA: Zaludela je bivša učesnica rijalitija, a SALEĆU je sa svih strana!

U emisiju "Narod pita" sinoć se uključila gledateljka, koja je fan Jovane Tomić Matore. Ona je nahvalila Tomićevu, pa udarila na Nenada Macanovića Bebicu, koji se tokom cele noći svađao sa njom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gledateljka nahvalila Matoru

- Pozdrav za sve goste, obratila bih se Jovani, da li imaš WC papir? - rekla je gledateljka.

- Imam naravno - odgovorila je Matora.

- Zašto onda dozvoljavaš da ti liže bu*u? Sledeći put kad dođe, ponesi pola hleba i daj mu da jede, on je toliko pun sebe i misli da sve zna, njega je već Miljana pustila niz vodu - rekla je gledatalje, pa nastavila:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gledateljka urnisala Bebicu

- Ti ono što radiš nosiš na leđa svoja. Šta on ima nekome da kaže, umesto stomaka doboš ima. Bolje neka ćuti i pokrije se ušima, ne jedi ono što se ne jede. Jovanu bih pitala da li joj se neko udvara? - rekla je gledateljka, a Matora je ostala misteriozna.

- Imam uvek nekih devojaka sa strane, ali neću više pričati o tome - rekla je Matora, koja je otkrila da joj devojke pišu.

Inače, Matora je u emisiji dobila poruku od Stefani Grujić, koju je pročitao Darko Tanasijević. Njih dve su sve bliže u poslednje vreme, a mnogi smatraju da su i u vezi.

- Stefani je napisala: "Matora mi je kupila patike, kupićemo još jedne. Sad mi se Matora još više dopada, zato je pozivam na dejt" - pročitao je Darko.

- Iskreno, malo sam i srećna što mi se javila. Volela bih da je to iskreno. Prozivate je kako sam joj ja kupila patike, kako ja nju osvajam. Jok, treba da ide kod Marije i Siniše Kulića - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO: