UROŠ STANIĆ POKAZAO OPASNOG FRAJERA: Novi dečko ga vozi u BESNOJ MAŠINI, a ovaj detalj para oči!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.08.2024 | 11:45


Uroš Stanić definitivno uživa u pažnji novog frajera.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
UROŠ STANIĆ POKAZAO OPASNOG FRAJERA: Novi dečko ga vozi u BESNOJ MAŠINI, a ovaj detalj para oči!

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7", Uroš Stanić, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom snimka iz kola u društvu misterioznog dečka, za kog se sumnja da je njegov novi partner. Uroš je oduvek bio veoma aktivan na društvenim mrežama, ali ova objava je izazvala posebno interesovanje među njegovim pratiocima.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste skupoceni sat koji misteriozni dečko nosi na ruci. 

Snimak koji je Uroš podelio sa svojim pratiocima prikazuje ih kako se voze automobilom, smeju i opušteno razgovaraju. Mnogi fanovi su brzo počeli da spekulišu o prirodi njihovog odnosa, a pojedini su izrazili oduševljenje što je Uroš konačno javno pokazao svoju novu ljubavnu vezu. POGLEDAJ GALERIJU

 


Nakon učešća u rijalitiju "Elita 7", Uroš Stanić je postao veoma popularan na društvenim mrežama i nastavio je da privlači pažnju svojih fanova svojim životnim pustolovinama i stavovima o aktuelnim temama. Ova objava samo je još jedan u nizu poteza koji su privukli pažnju javnosti.

Nakon što je Uroš podelio snimak, društvene mreže su preplavile komentari i reakcije njegovih pratioca. Mnogi su izrazili podršku i radost zbog njegove nove ljubavne veze, dok su drugi jedva čekali da saznaju više detalja o misterioznom dečku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Iako je javna ličnost, Uroš Stanić uvek je vodio računa o svom privatnom životu i retko je delio detalje iz svog ljubavnog života. Ova objava izazvala je veliko interesovanje, ali je istovremeno pokrenula i pitanja o tome koliko će Uroš otkriti o svom novom partneru.

Uroš Stanić i misteriozni dečko iz snimka još uvek nisu javno potvrdili prirodu njihovog odnosa, ali ova objava definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala brojne spekulacije. Ostaje da vidimo da li će Uroš otkriti više detalja o svojoj novoj ljubavnoj vezi u skorijoj budućnosti.

 

 

BONUS VIDEO: