ŠTA SE DEŠAVA NA PINKU?! Milica Mitrović objavila snimak i otkrila sve - OVO je ključni detalj!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.08.2024 | 13:15


Milica Mitrović pokazala svoju ljubav prema psima.

Foto: Shutterstock, Printscreen
ŠTA SE DEŠAVA NA PINKU?! Milica Mitrović objavila snimak i otkrila sve - OVO je ključni detalj!

Vlasnica Pink televizije, Milica Mitrović, ponovo je izazvala oduševljenje među svojim pratiocima na društvenim mrežama objavom preslatkog snimka na Instagram storiju. Na snimku se vidi kako se njen suprug, Željko Mitrović, igra sa psom u njegovoj kancelariji, otkrivajući tako nežnu stranu poznatog biznismena.

Kako je poznato, Milica ovih dana privodi kraju potpisivanja ugovora sa budućim takmičarima rijalitija ,,Elita 8" i "Farma 8".

Ovakva gesta nije iznenađenje za one koji prate Milicu Mitrović na društvenim mrežama, gde često deli trenutke sa svojim ljubimcima. Ovoga puta, komentari su se nizali ispod snimka, a Milicini pratioci su izrazili oduševljenje njenom ljubavlju prema psima i njenom kontinuiranom angažovanju na promociji odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima. POGLEDAJ GALERIJU

 

Snimak iz kancelarije Željka Mitrovića otkriva i jedan intimniji aspekt njihovog života, pokazujući da članovi ove medijski uticajne porodice uspevaju da usklade poslovne obaveze sa porodičnim trenucima radosti. Ovo je još jedan primer kako se ljubav prema životinjama može sjajno uklopiti u svakodnevni život, čak i u poslovnom okruženju.

Reakcije na ovaj snimak pokazuju da javnost uživa u prikazima autentičnih i emotivnih trenutaka poznatih ličnosti, posebno kada su u pitanju njihovi odnosi sa kućnim ljubimcima. Milica Mitrović je još jednom pokazala da njena iskrena ljubav prema životinjama privlači simpatije i podršku velikog broja ljudi širom društvenih mreža.

Ovim slatkim snimkom, Milica Mitrović je još jednom podstakla pažnju javnosti na važnost ljubavi prema životinjama i porodičnih trenutaka radosti, istovremeno pokazujući da se i u poslovnim okruženjima može pronaći vreme za nežne geste i ljubav prema četvoronožnim prijateljima.

BONUS VIDEO: