KARAMBOL U STUDIJU PINKA U NAJAVI! Evo ko se večeras suočava u emisiji "Narod pita"! Gosti spremni kao zapete puške da naprave šou za pamćenje!


IZVOR: Republika/ D. L. - 23.08.2024 | 15:25


Nema sumnje da će u studio biti napeto...

Foto: youtube.com/Zadruga Official
KARAMBOL U STUDIJU PINKA U NAJAVI! Evo ko se večeras suočava u emisiji "Narod pita"! Gosti spremni kao zapete puške da naprave šou za pamćenje!

Mnogi sa nestrpljenjem čekaju večerašnju emisiju "Narod pita" na TV Pink, nakon što je prošle noći gostovao bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković. Večeras će voditeljka Ana Radulović ugostiti bivše takmičare čije su emocije izazvale veliku pažnju javnosti.
 

Teodora Delić, bivša učesnica Elite uplovila je u vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, ali je tokom njihovih sukoba često bila u društvu Nemanje Gačića, koji će takođe biti u studiju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić

 

Čak je i javno priznala da je zaljubljena u Gačića, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Međutim, nakon ovih turbulentnih događaja, Teodora je porekla svoje reči i nastavila vezu sa Bebicom. Večeras će se Teodora i Gačić suočiti i reći jedno drugom sve u lice, što će sigurno izazvati novu buru reakcija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić

 


Očekuje se da će ova situacija dodatno uzburkati emocije i doneti nove zaplete u večerašnjoj epizodi "Narod pita".

Foto: RTV PINK printscreen

Nemanja Gačić

 

Podsećamo, Nenad Macanović Bebica iznenadio je sve svoje prijatelje i pratioce kada je odlučio da na svoje telo istetovira portret Teodore Delić. Ova neočekivana odluka izazvala je veliku pažnju i fascinaciju, ali ono što je Teodora učinila kao odgovor na Bebičin gest, nadmašilo je sve očekivanja. Umesto da istetovira Nenadov portret kao što je on učinio s njenim, Teodora je izabrala drugačiji, ali jednako emotivan način da se oduži.

Foto: instagram.com/teodora_delic

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

BONUS VIDEO: