ZAPROŠENA MILENA KAČAVENDA?! Procurila fotografija sa veridbe, ovaj trenutak će pamtiti do kraja života!


IZVOR: Republika/M. I. - 23.08.2024 | 19:15


Milena Kačavenda je bacila sve u rebus, fanovi je zatrpavaju porukama.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ZAPROŠENA MILENA KAČAVENDA?! Procurila fotografija sa veridbe, ovaj trenutak će pamtiti do kraja života!

Milena Kačavenda uhvaćena je nedavno dok traži odgovarajuću venčanicu, što je pokrenulo lavinu komentara, s obzirom da kuma krije istinu o svom statusu veze, pa nije poznato da li je trenutno u vezi i planira li da stane na ludi kamen:

- Tražila sam lažnu venčanicu, lažnog mladoženju još nemamo. Prvo tražila toaletu, na burmu biram, a kad nahvatamo mladoženju, to je to. Sigurica je to, da se ne pojavi živ potencijalni verenik, pa da nemam garderobu - izjavila je nedavno za Pink.rs, a sada je izazvala novi šok.

Naime, Kačavenda je podelila fotografiju sa letovanja, sa plaže na kojoj je provela dan, gde je pisalo sledeće:

- Da li ćeš se udati za mene? - glasilo je pitanje, koje je podelila Milena Kačavenda, a nismo sigurni da li je ovo bilo za nju.

Foto: instagram.com/printscreen

Milena Kačavenda

Inače, Milena Kačavenda ponovo je privukla pažnju javnosti objavom provokativnih fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste Milenino bujno poprsje, zbog čega su se komplimenti samo nizali jedan za drugim.

Nakon što je Milena objavila fotografije, fanovi su brzo reagovali na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili divljenje njenom izgledu i samopouzdanju, dok su se neki divili hrabrosti koju je pokazala objavom ovakvih fotografija. Njeni pratioci su iskreno komentarisali koliko im se dopada njen izgled, što je dodatno podstaklo raspravu o lepoti i samopouzdanju.

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

 

BONUS VIDEO: