BIVŠA ZADRUGARKA TOTALNO MODRA! Maja Marinković SAZNALA DA SE SNIMALA SA NJENIM DEČKOM pa nastao neviđeni haos! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 23.08.2024 | 23:15


Sada se sve saznalo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
BIVŠA ZADRUGARKA TOTALNO MODRA! Maja Marinković SAZNALA DA SE SNIMALA SA NJENIM DEČKOM pa nastao neviđeni haos! (GALERIJA)

Anja Todorović, koja je postala jedna od najistaknutijih i najatraktivnijih učesnica četvrte sezone rijaliti šoua "Zadruga", osvojila je veliku pažnju i interesovanje publike. Tokom trajanja ove sezone, Anja je bila u centru pažnje zbog svoje privlačnosti i upečatljivog izgleda, koji je često bio predmet rasprava među gledateljima. Dok su neki komentarisali da se njen izgled na Instagramu značajno razlikuje od onoga što se može videti u "Zadruzi 4", ne može se negirati da je Anja izuzetno lepa i privlačna žena.

Foto: ST/V. Lukić

Anja i Deniz

Anja je sama otkrila da je posvetila mnogo truda i vremena unapređivanju svog izgleda. U poređenju sa njenim fotografijama iz prošlosti, jasno je da je došlo do nekoliko značajnih promena. Prema svemu sudeći, Anja je izvršila korekcije na usnama i grudima, kao i promene u načinu šminkanja, stilu oblačenja i boji kose. Ove promene su očigledne kada se uporede njene ranije slike sa savremenim fotografijama.

Što se tiče njenog emotivnog stanja, trenutno nije poznato šta se tačno dešava u njenom privatnom životu, iako je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Nedavno je podelila fotografiju koja je izazvala zabrinutost među njenim obožavateljima. Na fotografiji je bila vidljiva velika modrica na njenoj butini, što je izazvalo niz pitanja i zabrinutosti kod njenih fanova. Anja je odmah reagovala i uputila javni apel svojim pratiocima, pokušavajući da razjasni situaciju i smiri svoje obožavaoce. POGLEDAJ GALERIJU

- Da li vam se nekad desilo da vam se pojavi modrica, a niste se udarili - napisala je bivša zadrugarka putem pomenute društvene mreže, a svima je laknulo što očgledno ne zna poreklo podliva.

Foto: Instagram.com

Anja i Maja

Podsećamo, Anja i Maja Marinković su nekada bile jako dobre drugarice, međutim, još uvek nije poznato zbog čega su pukla ova prijateljstva, te ih sada ne vidimo zajedno. Mnogi sumnjaju da je Maja otkačila Todorovićevu kad je videla da se druži sa njenim bivšim dečkom Bilalom Brajlovićem. 

Bilal i Anja su jednom prilikom podelili nekoliko snimaka i fotografija u jako prisnom izdanju, a na društvenim mrežama se taj potez dugo komentarisao kao namerni udarac na Marinkovićevu. 

BONUS VIDEO: